Arama sonuçları: *

• Users: D3re
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D3re

Yardım 2.El Zotac 3060ti Test Sonucu Nasıl?

evet
  2. D3re

biraz falza gib yüzde 20 ye göre internetten
  3. D3re

Yeni iPhone Önerisi

eğer işime yarıcak bir özelliği varsa alırım parayı gereksiz harcamak istemem
  4. D3re

neyse bakalım ozaman
  5. D3re

cpu ağırlıklı ama yüksek fps de bakalım
  6. D3re

Yeni iPhone Önerisi

dediğinizi değerlendiricem
  7. D3re

oyun testi isteyin eğer mümkünse değilse denemedn ben şahsen almam herhangi bir teknoloji ürünü
  8. D3re

valla benimkide 8gb şuan bir tek en max ayarlarda 8gb vram bir tek outlast trials da harcıyor ondada herhangi bir çökme olmadı ama diğer oyunlar çok grafikli değil
  9. D3re

Yeni iPhone Önerisi

apple da 17 pro 113 bin akakçede ptt avmde 103? alınır mı? oradan
  10. D3re

valla sorun macunun değeri kaçmış bakım yapılınca sürülen, onun dışında 75 civarı gpu nun genel sıcaklığı sanırım, 89 o gpu daki çekirdeklerden en sıcak olan diyebiliyorum ki normal bide oyunlarda test isteyin max ayarlşarda orada daha net anlaşılır bence alınır alınmaz bilemedim oyun içinde...
  11. D3re

temp 89 biraz korkutu onun dışında normal 75 ise gayet iyi bende 3070 ş var zotac 83 oluyor max
  12. D3re

Yeni iPhone Önerisi

Eski bir androidim var iphone almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz. En az 3-4 yıl güncellemelerden geri kalmıcak batarya konusunda üzmicek. Şuan 17 ler var ama fiyatına değermi bilmiyorum. Bildiğiniz appledan daha uygun satan bir yer varsa iphoneları önerilirinizi bekliyorum. iyi günler herkese
  13. D3re

Ekran kartı için bakım yeri önerisi

İstanbul kadıköy civarında güzel ekran kartı bakımı yapan güvenilir bir yer varmı
  14. D3re

ACİL YARDIM SANIRIM HACKLENDİM

İnanın hocam her şeyi denedim şuanda kafam rahat
  15. D3re

Formatı attım 0% ekran kartıkullanımı şimdi driverları yüklicem herkese tekrar teşekür ederim
  16. D3re

Atıyorum şçmdi
  17. D3re

Farklı bir şey yapmadım ama durdurk yere pc yi açtım bj sorunlar oldu naısl çözebilirm
  18. D3re

Olmadı çıkmadı karşıma bir şey 1774175986 Oldu şimdi inşallah düzelir
  19. D3re

Yok hocma sizden önce her şeyi denedim o da bir tanesi 1774175348 Öyle yapıcam gibi 1774175365 Geri yükleme denemedim 1774175464 Windows r çalışmıyor denetim masası da arayamıyorum searc barda çalışmıyor
  20. D3re

Ekrankartı normalde %0 çalışıyorsu şimdi ise 30 oldu ve arama çubuğu çalışmıyor windows tuşuda çalışmıyor sabki başka biri ekran kartımı kullanıyor
Geri