ACİL YARDIM SANIRIM HACKLENDİM

D3re

80+
Reaksiyon skoru
47
Ekran kartı boşta 30% oluyor ve arama çubuğu yada windows tuşu çalışmıyor ne yapmalıyım

Ekler

• 1000056251.webp
    1000056251.webp
    149.8 KB · Hit: 56
seni hacklendigini düşündüren ney, bir sey mi indirdin hile falan açıkça soyle bakalim

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
seni hacklendigini düşündüren ney, bir sey mi indirdin hile falan açıkça soyle bakalim
Ekrankartı normalde %0 çalışıyorsu şimdi ise 30 oldu ve arama çubuğu çalışmıyor windows tuşuda çalışmıyor sabki başka biri ekran kartımı kullanıyor

Ekran kartı boşta 30% oluyor ve arama çubuğu yada windows tuşu çalışmıyor ne yapmalıyım
Hacklenmedin hocam sistemde yazılımsal olarak çakışma var. Sistem geri yükleme yapmayı dene. önce sfc /scannow taraması yap. Olmazsa sistem geri yükleme yap.

Ekrankartı normalde %0 çalışıyorsu şimdi ise 30 oldu ve arama çubuğu çalışmıyor windows tuşuda çalışmıyor sabki başka biri ekran kartımı kullanıyor
windows tusunun çalısmama sebebi kitlemiş olman fn artı windows tusuna basarsan düzelir

butun cozumlere ragmen icin rahat etmezse format at gec

windows tusunun çalısmama sebebi kitlemiş olman fn artı windows tusuna basarsan düzelir
Yok hocma sizden önce her şeyi denedim o da bir tanesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

butun cozumlere ragmen icin rahat etmezse format at gec
Öyle yapıcam gibi

Hacklenmedin hocam sistemde yazılımsal olarak çakışma var. Sistem geri yükleme yapmayı dene. önce sfc /scannow taraması yap. Olmazsa sistem geri yükleme yap.
Geri yükleme denemedim

Windows r çalışmıyor denetim masası da arayamıyorum searc barda çalışmıyor

Yok hocma sizden önce her şeyi denedim o da bir tanesi

Öyle yapıcam gibi

Geri yükleme denemedim

Windows r çalışmıyor denetim masası da arayamıyorum searc barda çalışmıyor
shifte basılı tutup windowsu yeniden başlat sistem açılırken karşına gelişmiş seçenekler çıkacak ordan yapın

edit: Mümkünse en eski tarihe dön ama önemli dosyların varsa onları yedekle

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
shifte basılı tutup windowsu yeniden başlat sistem açılırken karşına gelişmiş seçenekler çıkacak ordan yapın

Olmadı çıkmadı karşıma bir şey

Oldu şimdi inşallah düzelir

Olmadı çıkmadı karşıma bir şey

Oldu şimdi
Eğer sorun düzelmez ise farklı bir oturum açabilirsin o zaman sorun çözülmüş olur.
Format son çare olsun.

Kendin hacklemişsin kurcalarken. Ayarları bozmuşsun veya bilmediğin bir şeyleri silmişsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
En güzeli temiz bir format atmak. Eski sistemle hiç uğraşmayın derim.

Kendin hacklemişsin kurcalarken. Ayarları bozmuşsun veya bilmediğin bir şeyleri silmişsin.
Farklı bir şey yapmadım ama durdurk yere pc yi açtım bj sorunlar oldu naısl çözebilirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,248
Üyeler
190,334
Son üye
wazeee
Geri