Techolay kanalı üzerinden gördüğüm program olan Splitwire kullanmaya başladım. Son zamanlarda ise sadece Discord açıkken Valorant’ta ping spike sorunu...
merhabalar yeni bilgisayar aldım cs2 valorant gibi oyunları oynamak için ki valorantta sıkıntı yok
ama cs2 de minik takılmalar oluyor fps düşmese bile feci...
merhabalar windows 11 kullanıcısıyım ve birden kendi kendine arama çubuğum döngüde kaldı. internette her yolu denememe rağmen çözümüne ulaşamadım
bu şekilde...
Hocam fivem oynuyorsunuz ekran kartı ve işlemci uyumunuz bu oyunu 3 sene daha açmak için gayet iyi illaha bir şeyi yüksekteyim derseniz tabii ki de ekran...
Hocam geçen aldığım Gampowerın Kaze dual monitörü benim işime yaradı. Gerek panel kalitesi olsun gerek renk gamutu fiyatı ile iyi ben lansman fiyatı ile...
Hocam ne oynayacaksınız o sistemle ? Çünkü 3080 hali hazırda zaten güçlü bir kart. Ekstra masrafa gerek var mı sizce illaha bir ekran kartı alacağım...
hocam tek tek parça parça toplayınca taksit imkanı zor oluyor hepsinin taksit toplamı 30000 binlere çıkıyor ödeyemem :D o yüzden biraz pahalı olsun da...