Arama sonuçları: *

• Users: musaclk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Evet cat 6 veya 5 çekilmiş o yüzden rj45'e çevirebilirsiniz diğer ucu evin içindeki panoyamı çıkıyor
  2. M

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Rj11 1 tane keystone alıp rj45'e çevirebilirsiniz
  3. M

Yardım Araç arka park sensörü önerisi

Elantra 2017 ama üstündekiler orjinal değil sonradan taktırmıştık
  4. M

Yardım Araç arka park sensörü önerisi

Merhaba araba üzerindeki sensörler bozuldu yenisini almak istiyordum ama karar veremedim öneriniz varmıdır şuan aklımda bu var https://www.n11.com/urun/park-sensoru-ekranli-yeni-urun-turkiyede-tek-7747566?magaza=lidergaraj
  5. M

🔥İndirim Razer Barracuda Quartz 2799₺

2-3 yıldır Barracuda X kullanıyorum bir sorunu yok ama sizce geçilirmi buna
  6. M

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

İsterseniz üst modeli şuan amazonda 13400Tl https://amzn.eu/d/iW3WRDt Bu model 5 yıl garantili diye biliyorum daily 2 yıl garantili Amazondan alırsanız 1 ay iade süresi var beğenmezsen iade edersiniz olmadı
  7. M

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

16-17 bandında medimark uçurmuş fiyatı biraz 1-2 ay önce araştırarak annem için maraton daily aldım baya memnunuz abimde üst modelini kulanıyor ve çevremizdekilerde daily var hepsi memnundu o yüzden öneririm. 07 kodlu olanı alın turbo başlık da var
  8. M

Çözüldü✓ Driverı nereden indireceğim lütfen yardım

https://rog.asus.com/tr/keyboards/keyboards/aura-rgb/rog-strix-scope-ii-96-rx-wireless/helpdesk_download/ İşletim Sistemi'ni seçip alta çıkan yerden indirebilirsin
  9. M

🔥İndirim Razer Barracuda X 3999TL

Razer Barracuda X 2022 Amazonda şuan 3999TL alacaklara öneririm 3 yıldır kullanıyorum
  10. M

Kaspersky GPU Kullanımı

Arkaplanda düzenli tarama yapıyor ondan olabilir. tarama başlatınca %4'e çıkıyor bende bir sorun teşkil etmez 3'yıldır kullanıyorum
  11. M

Çözüldü✓ 4060lı laptop masaüstündeki ekran kartı dengi nasıl bişeydir ?

Çok bir fark yok max %10 fark var ikisininde özelikleri nerdeyse aynı tdp değerleri vb. Nerede 2 kat fark ? video atmışlar orda bile 8.66% fark var 1080p'De 2k da 6.46%'ya düşüyor fark 1756143446 üst düzey kartlarla karıştırma onların tdp değerleri yüksek olduğundan bu farklar ortaya çıkıyor bu...
  12. M

Razer Blackshark V2 uyumlu kulaklık ped / sünger önerisi

n11'de olacaktı daha önce ordan almıştım şuan varmı bilmiyorum
  13. M

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro çift tıklama sorunu

Sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğüme gelecek olursak, bu videodaki adımları uygulayarak çift tıklama sorununu giderdim. Şu anda herhangi bir problem görünmüyor. Sadece küçük bir tavsiye: bakır kısmı takarken yanınızda vantilatör çalışmasın. Çok hafif olduğu için uçtu ve yarım saat boyunca onu aramak...
  14. M

Samsung S24 FE için şarj adaptörü önerisi

Öğrenci indirimli 662tl eğer swallet ile alırsan 250tl veriyor (galiba ilk alışverişe) öyle alma imkanın varsa 400tl geliyor samsung sitesinde
  15. M

içinde huano beyaz switch var az önce söküp baktım sertlik konusunda bir fark olurmu switchlerle aram pek iyi değildir çok fazla bilmiyorum
  16. M

Merhaba, milli farelerimizden olan Ajjaz 159 Pro modelini yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım. Son zamanlarda çift tıklama sorunu (sol) yaşamaya başladım ve bu durum artık oldukça can sıkıcı hale geldi. Bu sorunun herhangi bir çözümü var mıdır? Birkaç siteden test yaptım sonuçlar benzer 100...
  17. M

❌İndirim Bitti! WD GREEN 500GB NVME 5000MB/s 956TL🔥

bana depolama için lazım, kutu öneririmisiniz bildiğiniz varsa bunu takarım
  18. M

Laptop Standı Önerisi

Merhaba ben bunu kullanıyorum öneririm https://www.hepsiburada.com/mufamet-basic-tum-modellerle-uyumlu-celik-sinirsiz-acida-kolay-ayarlanir-laptop-standi-yukseltici-p-HBCV00003MZ4Q0?magaza=MUFAMET&
  19. M

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Wireless Pembe 2.656,96TL

Baracuda x kullanıyorum'da yakında yükseltmek istiyorum bunu alasamı acaba (pembe olmasa direkt alırdım ama fiyat cazip geldi :D)
  20. M

Ethernet kablosu yerine Wi-fi sinyal güçlendirici kullanırsam ne olur?

Bu ürünü masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eğer modem ile aranızda çok fazla duvar yoksa ping çok fazla artmıyor. Ancak bir laptop kullanıyorsanız, menzili laptopunuzun Wi-Fi'sinden daha kısa olabilir çünkü bende öyle leptop'un wifisi daha iyi çekiyor . (Wifi kartınııza göre değişir)
Geri