Arama sonuçları: *

• Users: Xenoglossy00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

CS2’de Bıçak Alınır Mı?

Yatırım için veya eğlence için Huntsman Knife Lore alınır mı? İlk bıçağım olacak.
  2. X

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

“Mesela ben bugün 5 dolarlık AK-47’yi 30 dolara aldım, hem güzel sticker craft’ı yapmış adam hem de taktığı stickerların toplamı 200 dolar yapıyor.” 1775590570 https://hizliresim.com/73f1q8m
  3. X

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

“Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim. Mesela AK-47 Asiimov alacağımızı düşünelim; fiyatı yaklaşık 30 dolar diyelim. Fakat pazarda güzel ve pahalı çıkartmalar eklenmiş olanlar var, hatta bu çıkartmalar 40–50 dolar değerinde olabiliyor. Bu durum skinin fiyatını etkiler...
  4. X

Crimson Desert alınır mı?

Oyunlar cracklenmesin diye koyulan koruma, bu koruma sadece 5 cihazın oynamasına izin veriyor. Her 24 saatte yine 5 cihaz. Yani paylaşımlı hesap ile oynanmaz, çünkü hesapta 20-30 kişi olduğu için Denuvo koruması oynamana izin vermiyor.
  5. X

Denuvo oldugu için oynamak zor
  6. X

Deluxe versiyonunu alacağım şimdi baya güzel oyun
  7. X

Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
  8. X

3800 TL’ye kablosuz, oyun için kaliteli kulaklık önerisi.

Bu kulaklığı Tercih Ettim https://www.gaming.gen.tr/urun/731120/mchose-v9-pro-black-red-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-4/
  9. X

https://techolay.net/sosyal/konu/corsair-void-elite-rgb-wireless-alinir-mi.184517/ 1773605096 Dip ses sorunu var bu modelde 1773605133 https://techolay.net/sosyal/konu/corsair-void-elite-alinir-mi.162409/ 1773605141 Birde sağlam değil
  10. X

Bunda kronik sorun var kardeşim bunu alma sakın.
  11. X

Oyun için kablosuz olarak alabileceğim en iyi model nedir? Kronik sorunu olmayan, kaliteli ve düzgün bir şey istiyorum.
  12. X

Sağlam pass alınır mı?

hesaplara falan kendisi giriyor ama o riskli bence
  13. X

Sağlam pass alınır mı?

alınır mı sizce?
  14. X

Sağlam pass alınır mı?

Adamlar GamePass gibi bir abonelik sistemi yapmış, paylaşımlı hesap ile veriyorlar. Aylık 80 TL ve sürekli yeni oyun ekleniyor. Fakat benim korkum, kendi uygulamaları var; bu uygulama güvenilir mi? Eset ile tarattığım zaman uygulamada herhangi bir virüs çıkmadı. Alan arkadaşlar yardımcı olabilir...
  15. X

Hytale sizce alınır mı? Tutarmı sizce?

5-6 yıldır yapılan oyun yarın erken erişime çıkıyor. Çoğu oyuncu bu oyunun Minecraft’a rakip olacağını düşünüyor. Şu anda 1 milyon satış yapmışlar, inanılmaz bir sayı.
  16. X

Hytale sizce alınır mı? Tutarmı sizce?

Oyun yarın erken erişime çıkıyor. Baya merak ettiğim bir oyun; sizce alınır mı?
  17. X

Steam paylaşımlı hesap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Virüs riski her zaman vardır, bunu unutmayın. Ayrıca korsana güncellemeler geç düşer; biri orijinalden indiriyor, diğeri 3. part siteden indiriyor.
  18. X

Steam paylaşımlı hesap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dostlar, açıkçası bana çok mantıklı geliyor. Oyunların 2000–3000 TL, hatta 1000 TL olduğu bir dönemde 20–25 TL’ye oynamak aşırı beleş. Diyelim ki hesaba bir şey oldu, satıcıya yazıyorsun ve yeni hesap veriyor. Mesela ben tüm Assassin’s Creed serisini 100 TL’ye aldım, Shadows bile var. Hesaplar...
  19. X

Ukrayna üzerinden oyun almak sorun yaratır mı?

Yok çıkmadı
  20. X

Amd FSR Redstone Tanıtıldı!

Evet, videoyu açtığım gibi direkt donuyor driver kaynaklı . Kapatıp açmadan düzelmiyor. İnternetim de bayağı iyi, 1000/100 alıyorum; donması imkânsız.
Geri