Arama sonuçları: *

• Users: xEstarossa0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

Yardım 2 ram takamıyorum pc ye

atıyorum ramin birini takıp,2400mhz e alıp sonra onu çıkarıp diğer rami takıp onuda 2400 yapayım bunu mu söylüyorsunuz yoksa başka şekilde mi? çünkü ikisinide takıp mhz değiştirmeyi denedim çözüm olmadı
  2. X

Yardım 2 ram takamıyorum pc ye

single channel yapınca sıkıntı yok ama dual channel yapınca bilgisayar kapanıyor oyun sırasında.aida üzerinden tek tek test ettim slotları ve ramleri,tek başlarına bir sıkıntı yaratmıyorlar fakat iki rami de takınca pc kapanıyor oyun oynarken ya da aida testi yaparken.yardımcı olabilirseniz...
  3. X

Yardım 2. rami takınca bi süre sonra pc kapanıyor

işlemci upgrade ledikten sonra olmaya başladı,2x8 ram kullanıyorum.2yıldır sorunsuz gidiyordu.slotlarda ve ramlerde sıkıntı yok,tek tek denedim.zaten sorunun ne olduğunuda bu şekilde anlayabildim. psu yetmiyor desek eski işlemci ile yenisi aynı watt ı kullanıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  4. X

pc tak diye kapanıyor

psu yu çıkarıp temizledim baya toz çıktı,2. rami takıp işlemciye ve ramlere underclock attım voltaj boşa çıksın diye.1 el pubg attım şu anlık kapanmadı bi süre böyle deneyeceğim düzelmişse çözüldü yaparım. 1700173544 normalde pubg ye girerken bile kapanırdı
  5. X

pc tak diye kapanıyor

işlemciyi değiştirdiğim günden itibaren olmaya başladı ama bu sorun.eski işlemciyle aynı wattı kullanmasına rağmen.bu kadar tesadüf olması çok değişik geliyor.usb ile telefon şarj ederken kapanmıyor ama 2. rami takınca kapanıyor mesela çok anormal geliyor 1700166582 şu anlık bu psu la dişimi...
  6. X

pc tak diye kapanıyor

işlemci upgrade den dolayı oldu değil mi
  7. X

pc tak diye kapanıyor

başka bir çözümü yok mudur bunun underclock falan yapsak.işlemci ve monitör aldım zaten borçtayım :D 1700165444 kaç watt almam gerekir peki ?
  8. X

pc tak diye kapanıyor

occt testini yaparken kapandı dediğiniz gibi.herhangi bir işlemci uygulamasında sıcaklık değeri 80 i geçmezken bu testi başlattığımda 110 u gördü ve 110 da kapandı pc.fanı takamamış olabilir miyim veya başka bir sebebi var mıdır ?
  9. X

pc tak diye kapanıyor

bios güncel ekran kartı driverlarını 2 hafta önce format attıktan sonra yeniledim.süreklide takip ederim software den 1700164839 occt ye bakıyorum şimdi önüme gelen bütün ss leri atacağım
  10. X

pc tak diye kapanıyor

herhangi bir ısı problemi yok bu arada uzun kullanımda olsun kısa vadeli olsun hepsini ölçtüm değerler normal. 1700164645 pc 6 yıllık garanti kalmadı
  11. X

pc tak diye kapanıyor

ryzen 5 2600 den ryzen 5 5600 e geçiş yaptıktan sonra pc ufak yüke bile girse elektrik gitmiş gibi kapanmaya başladı.2x8 ramim var birini çıkarınca bu sorun neredeyse %95 oranında azaldı yani 5 dakikada bi atıcağına 4-5 saatte bir kapanıyor pc. format attım,driverlar güncel,eski işlemcim ile...
Geri