Arama sonuçları: *

• Users: sebvettel5
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

BTK 2. İmeil Kapaması

herkes ona döndü normal. vergi canavarı vergisiz kalıyor. ben ya 50k verip 15 alacaktım ya da yurt dışından getirtecektim. 1000 euroya 60hz kullanmaktansa 4 ay iki telefonla gezerim diyordum
  2. S

Yurt dışı telefon olayı bitiyor mu?

bir telefona 2 katı fiyat çekmek daha saçma ayrıca dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir şey bu. 1776026282 15 pro gelecekti mayısta bana da 16 ay sorunsuz kullanırım diyordum. tablet niyetine kullanırız artık
  3. S

Yurt dışı telefon olayı bitiyor mu?

BTK sanırım 2. IMEI kapamasıyla 4+4 olayını bitiriyormuş. Tam bilen varsa durumu aydınlatabilir. Maalesef devletimiz her açıdan her zorluğu sağlıyor her vatandaşa. Ülkede telefon kullanmak da lüks. 600 dolarlık 17e 1200 dolara falan geliyor ülkemizde. direkt burdan da almayın ordan da...
  4. S

290 döngüde %85 pil sağlığı (15 pro max)

istanbul. 20-100 arası şarjda kalıyor. ya macbook'a ya da orijinal adaptöre orijinal kabloyla takılıp şarj ediliyor. şarjda oynanıyor ara ara.
  5. S

anormallik sezerlerse de değişiyorlar %80 altı olmasa da 1775592968 sadece reels ve tweet kaydırarak bu kadar olması saçma bence ya
  6. S

Bir arkadaşımın 15 pro max'i var ve pilden hep şikayet ederdi anlam vermesem de. ayarlara girip baktığımda başlıktaki tabloyu gördüm. 2023 aralıkta almış telefonu, üretim de kasım, garanti bitik yani. Sizce apple ücretsiz değişim önerebilir mi çünkü o pil 1000 döngüde %80'e ulaşacak şekilde...
  7. S

Yurt Dışı IPhone alınır mı?

benim telefonum %85 pile sahip. sadece bir sağda bir solda minik nokta var kenarlarda kılıftan onun dışında çizik dahi yok kılıfsız korumasız kulanmadım. sizce ne verirler fiyat? 1774721809 14 pm eski bir model. 1 sene kullansam mesela satabilir miyim ki? kar etme derdim yok ama elden çıkar mı
  8. S

Yurt Dışı IPhone alınır mı?

hocam 16e ne kadara geldi, se 2020'yi ne kadara saydılar? aynı değişimi yapacağım gibi ben de ya da yurt dışından 14 pro max gelecek ama kararsızım hat olayı yüzünden
  9. S

Devlet yd telefon olayını bitirebilir mi? almak mantıklı mı?

yılbaşında sıfırlandı mı geçen seneki kullanım? doğru yanlış bilemem ama sıfırlanmayacak diyenler görmüştüm.
  10. S

Devlet yd telefon olayını bitirebilir mi? almak mantıklı mı?

120+120 gün olarak 240 güne nereye kadar izin verirler? Yurt dışı telefon alacağım ama tek soru işaret bu aklımdaki. 4 ay cefa çekmek de sıkıyor, koyuyor ama çekiliyor yine de mecburen. Çoğu kişi artık böyle yapıyor ve buna nereye kadar müsaade ederler büyük soru işareti. 3+3 ay yaptıkları an...
  11. S

Yurt dışı telefon satması çok mu zor?

elimdeki 14 ya da 14 pro max'i gönderebilirim dedi abim. 2026'da kalan 8 ay 4+4 kullanıp önümüzdeki yıl süre sıfırlanınca hat takmadan satmak istiyorum cihazlardan birini. fiyatı da hatta gördüğüm ilanlardan uygun yazmayı düşünüyorum ama yine de satılır mı, bu topa girilir mi bilemedim. sarı...
  12. S

Yurt dışı iPhone almak sıkıntı mı?

nadir kamera kullanırım aslında ama 0.5x resimleri estetik buluyorum. daha önce hiç kullanmadığımdan belki de fazla cazip geliyordur. 16e (tr) ve 17 (yd)'den birini alacağım duruma göre.
  13. S

akıllı telefon ya da iphone olmasa da olur mu ikinci cihaz?
  14. S

15 Pro almak vardı benim aklımda. 17 bence alınabilecek en iyi iPhone olmasına rağmen biraz pahalı şu an benim için. Pro modeller hepten mantıksız aslında bataryaları büyümediği için fikrimce ama promotion için düşünüyordum. 1768075475 İlk aklıma gelen benim de oydu ama içimde bir vesvese...
  15. S

o durum kafamı kurcalamıyor değil ama wifi'siz yer yok. 1110'um da var; sms, arama için onu taşırım sorun olmaz. ama o da işte ekstra uğraş, kafada sıkıntı dediğin gibi. kararsızım.
  16. S

SE 2020 cihazım var ve artık değiştirmeyi düşünüyorum çok sevsem de. Tekrar iPhone almak istiyorum. Kendi bütçem 25 ama babam 15 bine kadar destek çıkarım dedi. Bütçeme en yakın ve en mantıklı yurtiçi cihaz 16e gibi. 13-14 gibi eski cihazlar almak istemiyorum ama 16e'nin 0.5x kamerasının...
  17. S

Victus 15 laptop batarya sorunu

Fa-0011nt Victus 15 laptopum var. eylül 2023te aldım. pil kapasitesi 70000 mAh gösteriyordu ve geçen haftaya kadar 60000 mAh'a kadar düzenli olarak azaldı bu değer. genelde pc'yi şarjda kullanırım nadiren prizden çıkarırım. bugün işim vardı %5e kadar kullanıp şarja taktım. %100'de açıp...
  18. S

Çözüldü✓ Yurt dışı iphone imei kayıt yaptırmadan kullanılabilir mi?

Ablam yurt dışında yaşıyor ve bana kendi kullandığı iPhone 14'ü bıraktı giderken. Sanırım IMEI kayıtsız 4 aylık bir izin var. O izin sonrası hattımı bu cihazda nasıl kullanırım, e-sim falan gibi alternatifler var ya da mümkün mü?
  19. S

Çözüldü✓ HP Victus kendi kendine kapanma sorunu

Sorunsuz olan bilgisayarımı fan temizliği falan için yetkili servise göndermiştim. 2 haftadır sorunsuzca da kullanıyordum geldi geleli, ısı değerlerim de düşük daima. Ancak 2-3 gündür kullanım ortasında laptop kendi kendine hazırda beklet moduna geçip kapanıyor. yardım ederseniz sevinirim.
  20. S

Çözüldü✓ Laptop kendi kendine kapanıyor

Biraz hortlatacağım ama ben de geçenlerde yetkili servise bakıma yolladım ve bakım sonrası aynı sorunu yaşamaya başladım. Bakımdan önce olan bir şey değildi. Pc ısınmıyor da, değerler de normalken kendi kendine kapanıyor.
Geri