herkes ona döndü normal. vergi canavarı vergisiz kalıyor. ben ya 50k verip 15 alacaktım ya da yurt dışından getirtecektim. 1000 euroya 60hz kullanmaktansa 4...
bir telefona 2 katı fiyat çekmek daha saçma ayrıca dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir şey bu.
1776026282
15 pro gelecekti mayısta bana da 16 ay sorunsuz...
BTK sanırım 2. IMEI kapamasıyla 4+4 olayını bitiriyormuş. Tam bilen varsa durumu aydınlatabilir. Maalesef devletimiz her açıdan her zorluğu sağlıyor her...
sana önerim 20 nin altına düşmeden şarja tak şarjda oynama orijinal kablo ve adaptör kullan onun dışında bi önerim yok 80 kuralına uymadım ben şuan pil 208...
Merhaba arkadaşlar. Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum ama bu sıralar 1 mayısta imeiller kapanacak diye bir haber var. Araştırmama göre pasaport üzerine...
döngüye oranla çok fazla düşmüş pil sağlığı. bir de orijinal adaptör ve orijinal kablo ile şarj ediliyor demişsiniz ilginç. benim çok fazla düştü dediğim 15...
2.5 yıl geçmiş normal bence ama Apple pil sağlığı istatistiği de saçmalık zaten gerçeği yansıtmıyor genelde.
Geçen cihazlarımın pil sağlığına baktım...
Bir arkadaşımın 15 pro max'i var ve pilden hep şikayet ederdi anlam vermesem de. ayarlara girip baktığımda başlıktaki tabloyu gördüm. 2023 aralıkta almış...
benim telefonum %85 pile sahip. sadece bir sağda bir solda minik nokta var kenarlarda kılıftan onun dışında çizik dahi yok kılıfsız korumasız kulanmadım...
hocam 16e ne kadara geldi, se 2020'yi ne kadara saydılar? aynı değişimi yapacağım gibi ben de ya da yurt dışından 14 pro max gelecek ama kararsızım hat...