herkes ona döndü normal. vergi canavarı vergisiz kalıyor. ben ya 50k verip 15 alacaktım ya da yurt dışından getirtecektim. 1000 euroya 60hz kullanmaktansa 4 ay iki telefonla gezerim diyordum
bir telefona 2 katı fiyat çekmek daha saçma ayrıca dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir şey bu.
1776026282
15 pro gelecekti mayısta bana da 16 ay sorunsuz kullanırım diyordum. tablet niyetine kullanırız artık
BTK sanırım 2. IMEI kapamasıyla 4+4 olayını bitiriyormuş. Tam bilen varsa durumu aydınlatabilir. Maalesef devletimiz her açıdan her zorluğu sağlıyor her vatandaşa. Ülkede telefon kullanmak da lüks. 600 dolarlık 17e 1200 dolara falan geliyor ülkemizde. direkt burdan da almayın ordan da...
Bir arkadaşımın 15 pro max'i var ve pilden hep şikayet ederdi anlam vermesem de. ayarlara girip baktığımda başlıktaki tabloyu gördüm. 2023 aralıkta almış telefonu, üretim de kasım, garanti bitik yani. Sizce apple ücretsiz değişim önerebilir mi çünkü o pil 1000 döngüde %80'e ulaşacak şekilde...
benim telefonum %85 pile sahip. sadece bir sağda bir solda minik nokta var kenarlarda kılıftan onun dışında çizik dahi yok kılıfsız korumasız kulanmadım. sizce ne verirler fiyat?
1774721809
14 pm eski bir model. 1 sene kullansam mesela satabilir miyim ki? kar etme derdim yok ama elden çıkar mı
hocam 16e ne kadara geldi, se 2020'yi ne kadara saydılar? aynı değişimi yapacağım gibi ben de ya da yurt dışından 14 pro max gelecek ama kararsızım hat olayı yüzünden
120+120 gün olarak 240 güne nereye kadar izin verirler? Yurt dışı telefon alacağım ama tek soru işaret bu aklımdaki.
4 ay cefa çekmek de sıkıyor, koyuyor ama çekiliyor yine de mecburen. Çoğu kişi artık böyle yapıyor ve buna nereye kadar müsaade ederler büyük soru işareti. 3+3 ay yaptıkları an...
elimdeki 14 ya da 14 pro max'i gönderebilirim dedi abim. 2026'da kalan 8 ay 4+4 kullanıp önümüzdeki yıl süre sıfırlanınca hat takmadan satmak istiyorum cihazlardan birini. fiyatı da hatta gördüğüm ilanlardan uygun yazmayı düşünüyorum ama yine de satılır mı, bu topa girilir mi bilemedim. sarı...
nadir kamera kullanırım aslında ama 0.5x resimleri estetik buluyorum. daha önce hiç kullanmadığımdan belki de fazla cazip geliyordur. 16e (tr) ve 17 (yd)'den birini alacağım duruma göre.
15 Pro almak vardı benim aklımda. 17 bence alınabilecek en iyi iPhone olmasına rağmen biraz pahalı şu an benim için. Pro modeller hepten mantıksız aslında bataryaları büyümediği için fikrimce ama promotion için düşünüyordum.
1768075475
İlk aklıma gelen benim de oydu ama içimde bir vesvese...
o durum kafamı kurcalamıyor değil ama wifi'siz yer yok. 1110'um da var; sms, arama için onu taşırım sorun olmaz. ama o da işte ekstra uğraş, kafada sıkıntı dediğin gibi. kararsızım.