Arama sonuçları: *

• Users: yertle
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

gençer gaming vulcano kasa

kendilerine yazdım whatsapptan. sabah cevap verirler diye umuyorum. everest olan kasa ile göndereceğiz derlerse aradaki fiyat farkını talep edeceğim. hayır öyle yapamayız derlerse de benim aldığımda olan kasanın bi üst modeli ile arasında kendi sitelerinde 200 tl fark var. 200 tlyi göndereyim o...
  2. Y

gençer gaming vulcano kasa

arkadaşlar bu konuyla ilgili çok konu açtığımın farkındayım fakat sanırım benim sipariş ettiğim zaman bulunan kasanın stoğu bitmiş. onun yerine başka bir kasa koymuşlar siteye. Ben deepcool 360cc iken sipariş etmiştim ama şu an Everest x-racer peak var. benim sipariş ettiğim kasa mATX idi fakat...
  3. Y

gençer gamingden sistem alan arkadaşlar

yani 2 hafta sürecekse yine tamamım fakat whatsapptan yazdığımda 7-10 iş günü diyor, şikayet var vsde de 7-15 diyor
  4. Y

umarım öyle olur
  5. Y

teşekkür ederim. 1702985108 teşekkürler hocam. bakalım belki ileride yükseltirim
  6. Y

hayır hocam 14.000 olan başka rx 6600lü olan sistemdi. işlemciyi aldığım sırada param olmadığı için yükseltemedim. bi kaç gün sonra kendilerine whatsapptan ulaşıp yükseltip yükseltemeyeceğimi sordum, sipariş geçtikten sonra yapamayız dediler.
  7. Y

hocam siz anlayan birine benziyorsunuz. https://www.gencergaming.com/vulcano bu sistem iyi midir sizce? 15000 liraya aldım. Bilgisayardan çok anlamıyorum öyle arada bi vakit geçirmek amaçlı aldım.
  8. Y

arkadaşlar herkese merhaba. ayın 10unda hazır sistem aldım bugün 7. iş günü olmasına rağmen hala bir gelişme yok. daha önce buradan sistem alan arkadaşların sistemi kaç günde ulaştı acaba?
  9. Y

Monster Pusat Pro yardım

herkese merhabalar. https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-gaming-wireless-gamepad-pm-HB00000GSS54 elimde bu gamepadden var fakat dongle'ını kaybettim. başka herhangi bir dongle ile bunu çalıştırabilir miyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  10. Y

gencergaming.com Vulcano iyi midir?

peki sizce bu fiyata daha uygununu bulabilir miydim internetten? 1702239628 teşekkür ederim kankam içimi rahatlattın. peki diğer soruma cevap verme şansın var mı?
  11. Y

teşekkür ederim dostum ilgin için.
  12. Y

forumda indirim stokları hemen bitiyor diye okudum. Onu denk getirmem biraz zor olur bence. Bir de çok teknolojik alet yenileyemediğimden soruyorum, bu sistem kaç yıl normal olarak götürür sence?
  13. Y

Arkadaşlar herkese merhabalar. geçtiğimiz 3-4 yıldır 1050li bir laptop kullanıyorum. Son bir aydır masaüstü toplamaya karar verdim. Öyle saatlerce oyun oynamıyorum, sadece evde boş kaldığımda zaman geçirmek için oynuyorum. CS2, LoL, Cyberpunk 2077 (ultra high oynayamayacağımın farkındayım) gibi...
Geri