Arama sonuçları: *

• Users: size xxl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. size xxl

Wraith İade Edememe Furyasına Ben De Katıldım.

Drakonos olanı tercih ettim ben. Farkları olup olmadığını bilmiyorum, linki de bu. Drakonos
  2. size xxl

Wraith İade Edememe Furyasına Ben De Katıldım.

Mouse padde Klassegear’ı tek geçerim ya. 1 tane uzun aldım, 2 yıl kullandım; bu yıl da 48x40’lık kısa olanı aldım. İkisinden de gayet memnunum. Uzun olanı iş yerine getirdim, kısa olanı evde kullanıyorum. Ne bir koku var ne de başka bir sorun. İkisi de dikişli, bayağı kaliteli. Baskıları da...
  3. size xxl

Çözüldü✓ AMD Ryzen R5 7500F İçin Kule Tipi Lazım

Valla ben bunu kullandım 7500f ile şimdi R7 7800x3d de kullanıyom max 70 derece onun dışında hep 65 derecede oyunlarda falan şu an ki işlemcim
  4. size xxl

Rehber Erkekler için kişisel bakım rehberi

Gidicem hocam yakın zamanda
  5. size xxl

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D 20.135 TL (SADECE BUGÜNE ÖZEL %5 KAMPANYASI )

Sen acele etme usta 30k olunca alırsın.
  6. size xxl

Rehber Erkekler için kişisel bakım rehberi

Bende stres kaynaklı egzama var hocam saç diplerimde dönem dönem yara ve kepek tarzı oluyor kulak içerisinde dökülme çok fazla kuruma oluyor bunlar için tavsiye var mıdır acaba doktorada görüneceğim fakat aynı şeyleri tecrübe eden biri varsa tavsiyesini duymak isterim tabii ki.
  7. size xxl

Pepsi Çilek ve Krema Aromalı Kola Hakkında Görüşlerim. Bence Bi Deneyin.

29 TL olmasının sebebi b*k gibi olması :D bunların limonluları daha güzel.
  8. size xxl

CMF Phone 1 8/256 14299TL mantıklı mı?

Zaten Nothingin kurucusu eski One Plus kurucularından Carl Pei :kekw: Gülegüle kullanın hocam bende phone (3) kullanıyorum mükemmel görenler aşık oluyor bende keyifle kullanıyorum.
  9. size xxl

40K Nothing Phone 3 alınır mı?

Yok hocam 4.1 e güncelledim geçen hiç ısınma yaşamadım ama ben oyun falan oynamıyorum onu söleyeyim sadece gündelik amaçlar ve fotoğraf çekmek için falan.
  10. size xxl

12. Sınıfta Devamsızlıktan Kalırsak Ne Olur?

öyle başarılı biriysen bırakmazlar çözerler onu yani eskiden öyleydi :D
  11. size xxl

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

12. size xxl

🔴GALAX, Ekran Kartı Piyasasından Çekildiği İddiası 🔴Güncelleme !!!

20 yıllık firma be üzdü...
  13. size xxl

Wraith Teknik Destek

Balon bir firma toptan çinden getirtip burda rastgele satıyorlar ne bir güvence ne bir garanti netliği hiç biri yok. Aşırı yüksek bütçelerde alışveriş yapılmaz asla önermem ama 2k bütçeye kadar tercih edilebileceğini düşünüyorum.
  14. size xxl

IOS IPhone 14 Pro PUBG Oynamak için alınır mı

bence o bütçeye ipad air modellerine bakmak daha mantıklı. İpad Air M2
  15. size xxl

Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ?

yok keşfete düşecek içerikler yapmıyorsun demek ki youtube seni keşfete atmıyor keşfete düşecek içerikler üretmen lazım aboneyle alakası değil seni önermesi lazım youtube'un çok izlenemk istiyorsan çocuk içeriklerine yöneleceksin shorts'da ama amacın para kazanmaksa eğer çocuk içeriklerindeki...
  16. size xxl

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

İşlemciler 2. elde genelde en güvenli bileşenlerdendir. Sağlıklı ve düzgün kullanılmışsa performans olarak sıfırdan farkı olmaz. Bu yüzden ikinci elde aşırı fiyat kırmak çoğu zaman bence mantıksız olabilir. Ancak yeni nesil ürünler çıktıkça veya piyasa koşullarına göre fiyatların düşmesi gerekiyor.
  17. size xxl

Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ?

Konudan bağımsız kanalın adını RTE Edit olarak değiştir bence :kekw: Ek olarak en çok izlenen videon hava kuvvetleri videosu oda 5 bin kadar izlenmiş kanalı büyütmek için her gün akfit olarak paylaşım yap birde güncel edit videolarına ve şarkılarını göz önüne alarak yaparsan daha çok keşfete...
  18. size xxl

CS2 csfloat hakkında yardım

yanlışım yoksa doğrudan geri çekemez steam'e başvurup geçerli bir sebep sunması gerekiyor diye biliyorum öyle alelade çekemiyor yani ki çekti diyelim csfloat bu konuda yardımcı olabileceğini sanmıyorum ne olur para satıcı hesabına geçmediyse iade edilir ama csfloat işleyişi nasıl bilgim yok...
  19. size xxl

Yardım RTX 5070 için 2k monitör şart mı sizce

bütçe işi biraz hocam olmazsa olmaz diyemeyiz ama bütçe karşılıyorsa bence evet 1080p den geçince gençleşiyorsun ben 1080p yi yan monitör yaptım çamur gibi geliyo şu an.
  20. size xxl

Yardım 2k Monitörümü iade etmeli miyim?

1080p ile 2k arasında bariz bir fark var hocam benim yan monitörüm 1080p ana monitörüm 2k yani yan monitöre bakınca çamur gibi geliyor.
Geri