Arama sonuçları: *

• Users: size xxl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

harbiden özel gereksinimlisiniz ya enteresansınız. 1783068858 Kanka ilk verdiğim cevaplara bakarsan kendimi düzgünce açıklıyorum ama her gören son mesajı okuyup yorum yaparsa adam yerine koyarak cevap vermem tabi peygamber değilim kusura bakmayacaksın adam gibi konuyu baştan sona okuyup öyle...
  2. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Ben fiyat soruyorum adam bana gelip yok ona vereceğim parayla şunu şunu yaparım daha mantıklı diyor kanka bizde ***** değiliz bütçe olan adam zaten 2. El ram bakmaz andaval mıyız? Yani neyi diretiyrosunuz ben 10k ya satmak istediğimi zaten söylememişim istediğim fiyata düşürmek için 10 k dan...
  3. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Sende okumayı öğren önce forumda takılıyorsun. 1783068444 Senin fikrin saygı duyarım kardeşim sen öyle yaparsın.
  4. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

10 liraya kimsenin almayacağını bildiğim için istediğim fiyata düşürebilmek için mantıken yüksekten koyup pazarlık payı bırakacağımı belirteceğim hayatında kaç kere ticaret yaptın?
  5. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Zaten konuyu tam okursan güzel kardeşim aklımdaki fiyat aralığının 7-8 bandı olduğunu anlayacaksın ben kapıyı 10 dan açacağımı gelen tekliflere göre fiyatı düşüreceğimi belirttim fakat bazı özel gereksinimli arkadaşlar okumadan yorum yaptığı için algı değişti sanki ben 10 a satmak istiyormuşum...
  6. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Dostum ***** mıyız? Beynimizde sorun var mı? Özel gereksinimli misin?
  7. size xxl

Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

1. Hatan 3 ay çalışacağını belirtmen olmuş 2. Hatan 1 hafta beklemen iş görüşmelerinde asla şu kadar süre çalışacağım deme işverenin en sevmediği şey genelde kalıcı insan isterler ve iş başvurusu sonrası durumu ara veya gidip görüş ona göre yol izleyeceğini ve olumlu olumsuz geri dönüş...
  8. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Kanka uyarı almak istemiyorum uzatmayalım
  9. size xxl

Ankara'da 52 Bin Sahipsiz Sokak Hayvanı Toplandı

Maalesef böyle bir şey yok hocam uyutulup gömüp üzerinede klor döküyorlar. 52 bin köpeği besleyecek bütçe olmaz barınaklarda zamanında yaptılar bunuda köpekler açlıktan birbirlerini öldürüp yemişti.
  10. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Teşekkür ettim hocam sağolun
  11. size xxl

Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Bütçe varsa düşünmeden bu cihazı alabilirsiniz bence gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum bir kaç incelemesini incelemiştim 1783066924 Hocam temizliği zahmeti zaten ne istediğinizi bilerek aldığınızda bunlar dert olmuyor ama bilinçsiz alışveriş sonucunda bunları yaşıyor insanlarımızda hala...
  12. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

R7 7800x3d işlemcim 1783066457 Patroit Viper Venom biraz daha iyi gibi marka olarak vs. Goodram ilk kez gördüm.
  13. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Bizim insanımız aldığı malı kullandığını unutuyor bence tamam herkesin malı kendine kıymetlide ömrünüde yediğini hesap etmek gerek ne kadar iyi bakarsan bak kullanıyorsun sonuçta :kekw: 1783066369 Siz yan hesaplarısınız galiba
  14. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Araştırıcam hocam teşekkür ederim. ama taksitle almayı düşünüyorum 2. el nakit ödeyemem yüksek ihtimalle 0 tercih ederim gibi.
  15. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Kankam yok elden teslim satarım ben kargo işine girmem metropol şehrinde yaşadığım için letgoya koyduğumda max 1 haftası var. Zaten yüzde yüz ölücü bir teklif veya ortalama bir teklif gelicek onu bekliyorum ben söven birisi değilim olmaz der geçerim münakaşaya gerek yok en kötü 9 dan açarım...
  16. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Dostum okuma yazmada problem var mı kafamdaki fiyat aralığının 7-8 olduğunu 3.kere belirtiyorum başlığın altında okuduğun yazımda ilk belirttiğim yazı. 10 K dan açarım sonrasında düşürürüm anlamında yazdımda :D zaten parası olan adam 2. El ram bakmaz tekliflere göre ilerletirim demişim.
  17. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

kanka bütçem 28 kadar var
  18. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Kanka bütçen varsa zaten onu yapmak daha mantıklı :D bütçesi olan adam gelip niye 2. el ram baksın? Ben size fiyat sordum ne mantıklı olur diye sormadım fiyat önerisinde bulunmayacaksanız boş muhabbete gerek yok 10 dan koyarım sonrasında düşürürüm fiyatı zaten aklımdaki satış fiyatı 7-8 arası.
  19. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Peki hocam 32lik dual kit marka olarak ne önerirsiniz yükselteceğim çünkü onun için satacağım bir öneriniz var mı?
  20. size xxl

Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Benimde aklımda o aralık vardı 10 dan koyarım teklifleflere göre fiyatı düşürürüm sarı sitede 13k ya koymuş biri ama biraz fazla geldi bana o fiyat 2. el için.
Geri