Arama sonuçları: *

• Users: mfatihtnc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

VATAN XPG 2x24 RAM SİSTEME UYAR MI

Uyumlu olmaması için bir sebep yok gibi ama gerek var mı o tartışılır. 32 GB ram neyine yetmedi be adam :D. işin şakası bir yana amd işlemciler için 6000 MHz sweet point yani o frekanstaki bir ram ile işlemcin tam koordineli bir şekilde çalışır. Birde gecikme değerini CL36dan 40a yükseltmişsin...
  2. M

PC satın alımına yardım eder misiniz

ne eder sence 1776712075 ne kadar olması lazımki ?
  3. M

aynen 5500
  4. M

Arkadaşlar normal bilgisayarıma ek bide yan bilgisayar almak istiyorum 5.5k liraya bu var ne diyosunuz
  5. M

Yeni bilgisayar topladım hayvan gibi kasıyor

Farkındayım 😂
  6. M

Yok hocam ya abartmayın :)
  7. M

Valorantta 850 civarı gördüm max minde 550 civarı
  8. M

Hocam hdmiyı yanlışlıkla anakarta takmışız ya .d 1768603830 AHSDASHDAH yok canım taş gibi ya hevesimi kaçıramazsın
  9. M

Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim...
  10. M

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum yardım lazım

Arkadaşlar thermalright peerless assasin diye bi soğutucu takıyorum böyle oldu ne yapmam gerekiyor yetiştiremiyorum yaylı vidalardan
  11. M

Alacağım kasa hakkında düşünceleriniz

Öneriniz varsa bilmek isterim
  12. M

Soğutucu olarakta https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?srsltid=AfmBOoqeVQorDF8Jkdkf-UnjQuDpcaa6RIM5KToFmcncOEqdBpkpyM-w#reviews bu modeli düşündüm
  13. M

Arkadaşlar tünaydın bilgisayar topluyorumda PSUyu aldım kasa olarakta...
  14. M

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Hocam sağolasın ama içimi karartıyorsunuz ya :DDD 1768070898 Hocam sizin diliniz neler der ??? :)
  15. M

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim emin olun çok kıymetliler fakat sanki biraz daha beklemem yararıma olacak ya
  16. M

yarama tuz basıyorsunuz hocam :(( teşekkürler tavsiyeniz için
  17. M

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar dilerim, Şuanda bilgisayar topluyorum ve ekran kartı, anakart, işlemci ve PSUyu aldım ancak RAM ve SSD konusunda kararsız kaldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce SSD ve RAM için beklenmeli mi yoksa almalı mıyım? Eğer almamı öneriyorsanız model...
  18. M

Bilgisayar toplarken fikirlerinize ihtiyacım var

Vallahi öyle. Anlık bi kararla toplamaya başladım. Zurnanın zort dediği yere gelmek çok üzücü oldu benim için xdd. Halledicez bir şekilde
  19. M

Bilgisayar toplarken fikirlerinize ihtiyacım var

Hocam fiyatlar : ekran kartı 18700 . PSU 3500. İşlemci 12300. Anakart 5.5k 1768053497 Bütçe 60 70k civarı . Oyun oynayıp gündelik işler için uzun ömürlü güzel bişe olsun dedim kalanlar : SSD RAM bide kasa diğer her şeyim var 1768053582 Hocam teşekkür ederim öncelikle yaptığın yorumun için. F/P...
Geri