Arama sonuçları: *

• Users: sc4rled
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. sc4rled

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

klavyeyi 3 yıldır kullanıyorum sorusu olan varsa sorabilir
  2. sc4rled

Blazing Sky X1 V2 Ultimate vs A9 Air

x1 v2 aldım, gayet memnunum. Şarjı nerdeyse bitmiyor aldığımdan beri şarja takmadım ve hala %80 gözüküyor
  3. sc4rled

❌İndirim Bitti! 3 Adet Algida 650 Ml Dondurma 140 TL

hocam 9 adet algida classic 2 adet algida maraş usülü 190 tl'ye geldi. konuyu açandan allah razı olsun
  4. sc4rled

❌İndirim Bitti! 3 Adet Algida 650 Ml Dondurma 140 TL

389tl oluyor 3 tanesi
  5. sc4rled

Max 5000 tl kulaklık önerisi.

direkt hyperx cloud 3 s, fiyat 500tl aşıyor ama çoğu sitede peşin fiyatına taksit avantajı var ve şuan kısmi indirimde kaçırılmaz
  6. sc4rled

Max 5K Gaming Kulaklık Önerisi

hocam kriterlere göre ve f/p olarak en mantıklısı hyperx cloud 3s gibi gözüküyor, sadece 500tl eklemeniz lazım ama zaten çoğu sitede peşin fiyatına taksit seçenekleri olan bir kulaklık
  7. sc4rled

Kablosuz Kulaküstü Kulaklık önerisi

rahatlığı nasıl uzun süreli kullanımda kafa ya da kulak ağrıtıyor mu? bir de full şarjda ne kadar gidiyor
  8. sc4rled

Kablosuz Kulaküstü Kulaklık önerisi

Arkadaşlar kriter olarak aşırı profesyonel bi ses kasma vs. istemiyorum, günlük kullanımlarda ve ara ara oyun oynarken arkadaşlarımla konuşurken kullanıcam. Konforu-rahatlığı ve şarjının uzun gitmesi yeterli olacaktır. Ben bütçeme uygun iki adet kulaklık buldum, siz bu kulaklıklardan hangisini...
  9. sc4rled

Blazing Sky X1 V2 Ultimate vs A9 Air

Sizce hangisi? Bütçe max 4k https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-air-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840222437569
  10. sc4rled

MCHOSE A7 V2 Pro alınır mı?

bazıları mekanik switch olduğu için önermiyor ama ben şuana kadar hiç optik switch mouse kullanmadım ona rağmen hiçbirinde bi sorun yaşamadım, optik switch için daha fazla para vermek istemiyorum. zaten bir kaç yıla bi sorun olursa değiştirme gibi bi imkanım da var. siz ne düşünüyorsunuz hocam...
  11. sc4rled

MCHOSE A7 V2 Pro alınır mı?

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçeyi max 2800'e çıkararak bu mouse'u almaya karar verdim. Yorumlarınız neler ya da aynı fiyata ya da daha aşağısına önerebileceğiniz ürünler var mı?
  12. sc4rled

Max 2.5k bandında Kablosuz Mouse

Görsel, konfor ve batarya dayanıklılığına önem veriyorum, günlük kullanımlarda ve oyunlarda kullanıcam. FPS oyunları çok sık oynamıyorum aşırı profesyonel olmasına gerek yok kronik olmasın arıza çıkarmasın uzun yıllar gitsin yeter.
  13. sc4rled

Büyük Markalar vs Wraith

Evet logitech'in iade ve değişim politikasının muhteşem olduğunu duymuştum, en ufak bi sorunda sıfır ürün yolluyorlar tekrardan, ama dediğim gibi fiyatlarıda bi hayli uçuk o yüzden karar veremedim 1776596704 anladım, fiyatlar biraz uçuk cidden bilinen markaların haklısın, peki 3.5k civarında...
  14. sc4rled

Büyük Markalar vs Wraith

w1'in tasarımlarını sevmedim
  15. sc4rled

Büyük Markalar vs Wraith

ya oynuyorum ama böyle her gün girip rank falan kasmıyorum ara ara girdiğim oluyor, çok bi profesyonellik aramıyorum aslında 1776594693 anladım, peki bu ATK A9 Air modeli nasıldır bilginiz var mı
  16. sc4rled

Büyük Markalar vs Wraith

Arkadaşlar selamlar 3-5k arası fiyat bandında bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum, seçenek olarak Logitech G Pro X Superlight 2 ya da Asus Rog Keris 2 düşünüyorum, bunlar bildiğiniz üzere dev markalar. Ama bir yandan da son zamanlarda baya popülerlik kazanmış olan wraith'in sitesinde ki ATK...
  17. sc4rled

Wireless Mouse önerisi

evet bütçeme uygun
  18. sc4rled

Wireless Mouse önerisi

[H3 id='Logitech+G+PRO+X+Superlight+nasldr+bunun+yerine']Logitech G PRO X Superlight nasıldır bunun yerine[/H3] [H3 id=''] [/H3]
  19. sc4rled

Wireless Mouse önerisi

Ortalama 5k bandında tasarımı göze hitap eden kaliteli bulduğunuz ya da bildiğiniz mouse var mı ? Bütçe eğer zorlarsam 1k falan daha artabilir duruma göre.
  20. sc4rled

50K bandı en iyi Hazır Sistem

Arkadaşlar alabileceğim en iyi kaliteli parçalara sahip max 55k bandında ortalama 50klık pc önerisi yapar mısınız
Geri