sc4rled
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 661
Arkadaşlar selamlar 3-5k arası fiyat bandında bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum, seçenek olarak Logitech G Pro X Superlight 2 ya da Asus Rog Keris 2 düşünüyorum, bunlar bildiğiniz üzere dev markalar. Ama bir yandan da son zamanlarda baya popülerlik kazanmış olan wraith'in sitesinde ki ATK, Lamzu, Wraith W1 vb. gibi daha önce hiç görmediğim markalar görüyorum ve insanlar cidden kaliteli olduğunu söylüyor fakat ben güvenemiyorum. Yapay zekaya sorduğumda da bu Wraith ve sattığı markaların çok uzun süredir piyasada olmadığı için uzun vadeli kullanım sonuçlarının kimse tarafından bilinmediğiyle alakalı mantıklı bi yorum yapmıştı. Siz ne düşünüyorsunuz sizce bütçeyi zorlayıp ASUS Logitech gibi markaları mı tercih etmeliyim yoksa bütçemi o kadar zorlamadan 3-4k bandında Wraith'in sattığı markaları mı tercih etmeli miyim?
Not: E-sporla falan alakam yok FPS oyunlarınıda çok sık oynamam, çoğunlukla ürünün görüntüsüne, konforuna ve kalitesine önem veriyorum. Şimdiden teşekkürler
Not: E-sporla falan alakam yok FPS oyunlarınıda çok sık oynamam, çoğunlukla ürünün görüntüsüne, konforuna ve kalitesine önem veriyorum. Şimdiden teşekkürler