Arama sonuçları: *

• Users: mejabsn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Steam indirimlerinde hangi oyun alınır?

İndirimler yeni başladı, beklediğim oyunlardan lethal company vardı ama fiyatı %20 indirimle 4.63$. hesabımda 4.78$ var ama daha önce yaklaşık 3 küsür dolara düşmüştü. Bunu alsam mı başka zaman indirime girmesini beklesem mi veya önerebileceğiniz başka oyun var mı?
  2. M

It Takes Two friend's pass nasıl kullanılır

arkadaşlar şöyle bir video buldum işe yarıyor :sneaky:
  3. M

oyunu ben epic indirimlerinden indirimli almıştım, yine arkadaşıma epicten aldırdım ücretsiz zaten
  4. M

arkadaşım ile it takes two oynayacağız herkes kendi bilgisayarından olacak şekilde. bende oyunun ücretli hali var. ona da friends pass aldırdım ama ne yapmam gerekiyor tam olarak ilgili video bulamadım aydınlatır mısınız?
  5. M

sistemime erişen çinli (Virüs)

Yedeklerin arasına da sızmış olabilir tam emin olmamakla beraber. Çok önemli şeyler yoksa onu da formatla bence
  6. M

Epic Games Kupon Kullanılamıyor

teşekkür ederim. baktığımda şu işlemleri yaparak düzelttim: öncelikle kupon kullanmayarak ödeme yap kısmına tıklıyoruz. ardından açılan sayfada üst kısımdaki "Epic kuponları" başlığı altında o kupon görünüyor. ardından alt kısmında siparişi görüntüleyip iptal ediyoruz otomatik kullanıyor
  7. M

Epic Games Kupon Kullanılamıyor

Merhaba, geçen gün sepetime sizlerin de tavsiyesiyle birkaç oyun ekledim. banka kartımın limiti düşük olduğunu bilmeden ödemeye çalıştım. reddedildi doğal olarak. ancak limiti yükseltip tekrar alayım dedim. sepetime baktığımda %33 indirim kuponu kullanımı gerçekleşmiyor. bilen birisi yardımcı...
  8. M

Epic games sepetim nasıl

Hayır, maalesef 2. Kişi gerekiyor
  9. M

Epic games sepetim nasıl

Teşekkürler hocam çoğu var onun 1703080337 Rainbow six var diğerini pek beğenmedim ama teşekkür ederim 1703080362 Burdan da çoğu vardı bazıları yoktu onları ekledim sağ olasın
  10. M

Epic games sepetim nasıl

Merhaba, it takes two ve detroit çok sevdiğim oyunlardan olduğu için indirimdeyken almak istiyorum. 200 TL'ye kadar çıkabilirim önerebileceğiz veya tavsiyeniz var mıdır
  11. M

Neden Devlet üniversitelerinde Yazılım Mühendisliği yok

Şu anda Eskişehir'de bulunan Osmangazi üniversitesinde(devlet) yazılım mühendisliği bölümü açıldı hocaları ve sınıfları her şey hazır, henüz alım yapmadı. 1-2 sene içerisinde yapacağını düşünüyorum
Geri