Epic Games Kupon Kullanılamıyor

mejabsn

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, geçen gün sepetime sizlerin de tavsiyesiyle birkaç oyun ekledim. banka kartımın limiti düşük olduğunu bilmeden ödemeye çalıştım. reddedildi doğal olarak. ancak limiti yükseltip tekrar alayım dedim. sepetime baktığımda %33 indirim kuponu kullanımı gerçekleşmiyor. bilen birisi yardımcı olabilir mi?
normalde 204.95 tl idi satın alım reddedilmeden önce
şu an sepetin durumu şu şekilde:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-12-21 153705.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-21 153705.png
    43 KB · Hit: 59
Merhaba, geçen gün sepetime sizlerin de tavsiyesiyle birkaç oyun ekledim. banka kartımın limiti düşük olduğunu bilmeden ödemeye çalıştım. reddedildi doğal olarak. ancak limiti yükseltip tekrar alayım dedim. sepetime baktığımda %33 indirim kuponu kullanımı gerçekleşmiyor. bilen birisi yardımcı olabilir mi?
normalde 204.95 TL idi satın alım reddedilmeden önce
şu an sepetin durumu şu şekilde:
Bende yaşadım daha önce. İnternetten araştırıp düzeltmiştim. Önceki ödemeyi iptal ediyorduk galiba. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Epic games sitesinde destek konuları arasında vardı

Bende yaşadım daha önce. İnternetten araştırıp düzeltmiştim. Önceki ödemeyi iptal ediyorduk galiba. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Epic games sitesinde destek konuları arasında vardı
teşekkür ederim. baktığımda şu işlemleri yaparak düzelttim:
öncelikle kupon kullanmayarak ödeme yap kısmına tıklıyoruz. ardından açılan sayfada üst kısımdaki "Epic kuponları" başlığı altında o kupon görünüyor. ardından alt kısmında siparişi görüntüleyip iptal ediyoruz otomatik kullanıyor

Ekler

• resim_2023-12-21_155459563.png
    resim_2023-12-21_155459563.png
    86.6 KB · Hit: 57
  • Ekran görüntüsü 2023-12-21 155250.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-21 155250.png
    49.7 KB · Hit: 66
teşekkür ederim. baktığımda şu işlemleri yaparak düzelttim:
öncelikle kupon kullanmayarak ödeme yap kısmına tıklıyoruz. ardından açılan sayfada üst kısımdaki "Epic kuponları" başlığı altında o kupon görünüyor. ardından alt kısmında siparişi görüntüleyip iptal ediyoruz otomatik kullanıyor
Aynen diğeri iptal oluyordu. İyi oyunlar dostum

Geri