Arama sonuçları: *

• Users: Gentrex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Gentrex

Toplamayı Düşündüğüm Sistem İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar selamlar geçen konu açmıştım engelli abime bilgisayar topluyorum diye. Başta OEM paketleri düşünmüştüm ama fark ettim ki bazı parçalardan ödün veriliyor bende kendim parçaları toplamak istedim. Şimdilik düşündüğüm parçalar bunlar. Darboğaz sorunu veyahut sistemde eksik var mı diye...
  2. Gentrex

70 - 80+ bin TL arası ekipmanlar dahil sistem önerisi

Kas gücü benim için biraz önem arz etse de eskisi gibi olmamasına rağmen AMD ekran kartlarından hala korkuyorum hocam. Donanım olarak çok iyi olsalarda yazılım konusunda güvence vermiyorlar. Popüler kültür köleliği etmek pek istemem ama Ndvia daha güven veriyor o konuda. Ama teşekkür ederim...
  3. Gentrex

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. https://www.incehesap.com/sila-ertas-oem-paket-fiyati-41254/#tabs şu sisteme ne diyorsunuz? Biraz zorlar ama alabilirim. Amacım tekte alıp rahat etmek ikide bir parça yükseltme ihtiyacı çok duymak istemiyorum.
  4. Gentrex

Teşekkür ederim hocam SSD, Mouse, Monitör, Kulaklık ve Klavye baya güzel not ettim. Ram boyutu ve frenkansı güzel ama CL değeri pek hoş gelmedi gözüme. Varsa daha düşük CL'li bir ram onu bulmaya çalışıcam. Anakartlara kafam basmıyor attığınız fiyatı ve özellikleri ile cezbetti onu da not ettim...
  5. Gentrex

Selamlar, engelli abim için hayalindeki bilgisayarı kendi imkanlarımla toplamaya çalışıyorum. Şimdilik aksesuar diyebileceğimiz ekipmanları alacak kadar birikimim var. Öncelik olarak Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık olarak olabildiğince uzun ömürlü, üzmeyecek ve kaliteli parçalar arıyorum...
  6. Gentrex

epicgames +18 yaş istiyor

Mobilde de oluyor ben mobilden yaptım istek listesi olmazsa hesabından çıkış yapıp tekrar gir sonra gete tıkla oyunu açıp sonra oturum isteyecek aç tekrardan hata verecek biraz bekle sonra alışveriş yeri çıkıyor direkt al hesaba ben yaptım bilgisayardan da kontrol ettim kütüphanede duruyor
  7. Gentrex

epicgames +18 yaş istiyor

efehig adlı arkadaşın dediğini yaptım oluyor normal hesapsız oyuna girip direkt get diyin sonra giriş yapın yine bi hata vercek biraz bekleyin sonra alma yeri geliyor oyunu satın alın öyle bedava oyunlarda da geçerli
Geri