Arama sonuçları: *

• Users: LegendaryHax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Rog Strix Scope RX Red alınır mı?

Rx red'i aldım 1-2 ay falan oldu ama hala çok hassas geliyor klavye tusları
  2. L

Steam 17.99 dolarlık geri iade yapmadı

Steam'den 17.99 dolarlık işlem yaptım geri iade işlemi başarıyla yapıldı denildi fakat 28 temmuzdan beri iade işlemi yapılmadı banka ile görüştüm böyle bir iade işlemi açılmamış dediler. Steam ile nasıl iletişine geçebilirim?
  3. L

Steam iade parası 8-9 gündür gelmedi

2 tane oyun iade ettim ikisdie onaylandı fakat arasından 8-9 gün geçmesine rağmen karta hala iade parası gelmedi?
  4. L

Ziraat 18 yaş altı hesap hareketleribe bakma

18 yaş altı kartım var hesap hareketletine en son hangi işlem yapıldığına nerden bakabilirim?
  5. L

3500TL wireless mouse önerisi

Wireless mouse arıyorum en son Vgn Dragon Fly F1 modeline bakmıştım fakat stoklar tükenmiş 4K Hz civarlarında olması yeter
  6. L

Çözüldü✓ Bu driveri nerden silebilirim

Kaldır Ayarlarından Protect Software yazdım çıktı ve kaldırdım çözüldü
  7. L

Çözüldü✓ Bu driveri nerden silebilirim

Bu driveri nasıl silebilirim çekirdek yalıtım açılmıyor bunun yüzünden
  8. L

Bu klavye alınır mı??

Dün geldi kullandım hassas klavyelere hiç alışık değilim bi anda basıveriyorum heryere alışıcam klavyeye bi sıkıntısı yok şuanlık
  9. L

Aynısının bilek desteklisi varmı
  10. L

Asus Rog strix scope RX alınır mı? yada aynı fiyata eşit performanslı bilek destekli klavyeler varmı?
  11. L

Dragon Fly F1 Pro Max alınır mı??

Merhabalar 3 bin tl civarları mouse arıyorum şu anlık aklımda Dragon Fly F1 Pro Max modelini + 4K HZ dongle'ını almak var Bu fiyat civarlarında önerdiğiniz teknik özellikleri iyi olan mouse varmı?
  12. L

Bu klavye alınır mı??

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-rx-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html
  13. L

Windows 10 yüklemek için flash bellek önerisi

Peki format atıyormu formatda atıcam
  14. L

Windows 10 yüklemek için flash bellek önerisi

Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükleyeceğim flash bellek ile. Hızlı bir şekilde indirmesi için 32gb lık bir flash bellek arıyorum Okuma yazma değerleri yüksek olsun. Fakat flash belleksiz daha hızlı yükleme özelliği varmı o şekil bir yöntem varsa onuda önerebilirsiniz
  15. L

Bu klavye alınır mı??

Bunun boyutu kaç acaba?
  16. L

Bu klavye alınır mı??

Klavye: Asus Rog Strix Scope Rx Red https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-rx-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html Aynı fiyata daha iyisi yada önerdiğiniz klavye varmıdır?
  17. L

Wireless mouse önerisi

Mükemmel olmasın iyi kalite olsun çok iyisine gerek yok
  18. L

Wireless mouse önerisi

Merhabalar oyun için kablosuz mouse arıyorum; * Kablolu mouseyi aratmayacak yüksek DPI ve HZ li kablosuz mouse. * 3-4-5 tane önerebilirsiniz * Piyasayı bilmediğim için bütçe koymadım.
  19. L

Bu klavye alınır mı?

Corsair K60 PRO : https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-corsair-k60-rgb-pro-ch-910d019-tr-tr-mekanik-kablolu-fiyati,993412823.html alınır mı? yoksa aynı fiyata daha iyisi varmı
  20. L

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Teşekkürler abi benimde fiyatına göre sevdiğim bi monitör şu anda onu kullanıyorum ayağı aşırı sağlam yapmışlar hayatta düşmez 1711529780 Biraz kafa yorunca anladım. Hani bizim 0.5ms😃
Geri