LegendaryHax
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 3000
Asus Rog strix scope RX alınır mı? yada aynı fiyata eşit performanslı bilek destekli klavyeler varmı?
Aynısının bilek desteklisi varmıalınır
var ama farklılıklar var aynısı değil yani mesela rog strix scope rx optik red switch kullanıyor yani asus kendi switchleri ve çok aşırı iyi bilek desteklisi de rog strix scope deluxe diye geçiyor ondada şöyle cherry mx switchler var çin malı switch bence rog strix scope rx al hemde daha ucuz çok iyi bir klavye kesinlikle öneririm youtube de izle daha iyi anlatıyorlar benim kuzenimde de var 2 yıldır kullanıyor ve çok çok memnun kullanma şansım oldu çok hızlı tepkimesi anında tepkimesi çok iyi bende aldım şimdi rx den gelmesini bekliyorumAynısının bilek desteklisi varmı
Rx red'i aldım 1-2 ay falan oldu ama hala çok hassas geliyor klavye tuslarıvar ama farklılıklar var aynısı değil yani mesela rog strix scope rx optik red switch kullanıyor yani asus kendi switchleri ve çok aşırı iyi bilek desteklisi de rog strix scope deluxe diye geçiyor ondada şöyle cherry mx switchler var çin malı switch bence rog strix scope rx al hemde daha ucuz çok iyi bir klavye kesinlikle öneririm youtube de izle daha iyi anlatıyorlar benim kuzenimde de var 2 yıldır kullanıyor ve çok çok memnun kullanma şansım oldu çok hızlı tepkimesi anında tepkimesi çok iyi bende aldım şimdi rx den gelmesini bekliyorum