ShiroyashaMadao
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
www.n11.com
eyvallah ustam buda güzel duruyor, peki farklı önerebileceğin model varmı? fiyatı biraz daha yukarıda olabilir, klavye hiç anlamadığım bir konu olduğu içinFiyatına göre aşırı boş ve kötü bir klavye.
Ac100 Max Mekanik Klavye,alüminyum Gasket Tasarım Tft Ekranlı Hot-swap Rgb- 4000 Mah Lacivert Fiyatları ve Özellikleri
Ac100 Max Mekanik Klavye,alüminyum Gasket Tasarım Tft Ekranlı Hot-swap Rgb- 4000 Mah Lacivert en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Buna bakabilirsiniz.
adam anlıyor ve önermiş işte, nesini beğenmedin ki. asusun rx switchli klavyeleri hotswap bile değil. 5 bin liranı böyle bir klavyeye vermek çok saçma olureyvallah ustam buda güzel duruyor, peki farklı önerebileceğin model varmı? fiyatı biraz daha yukarıda olabilir, klavye hiç anlamadığım bir konu olduğu için
eyvallah ustam buda güzel duruyor, peki farklı önerebileceğin model varmı? fiyatı biraz daha yukarıda olabilir, klavye hiç anlamadığım bir konu olduğu için
eyvallah ustam,ac100 alıcam gibi o zaman çok sağolasın%100 klavye için o kadar harcamaya gerek yok hocam. En üst donanımı taşıyor zaten AC100.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Bunu onerebilirim ek olarak.
adamınkini beğenmedim demedimki, hiç anlamadığımdan dolayı başka modellerde varsa arasından seçim yapıcaktım yani yine adamın önerdiği olucakadam anlıyor ve önermiş işte, nesini beğenmedin ki. asusun rx switchli klavyeleri hotswap bile değil. 5 bin liranı böyle bir klavyeye vermek çok saçma olur
zaten şu moa keycaps modeline bayıldım direkt onu çekiyorum şuaneyvallah ustam,ac100 alıcam gibi o zaman çok sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adamınkini beğenmedim demedimki, hiç anlamadığımdan dolayı başka modellerde varsa arasından seçim yapıcaktım yani yine adamın önerdiği olucak