Arama sonuçları: *

• Users: ser4tbu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ser4tbu

2. El Ram alırken dikkat edeceğim nokta

İkinci el ram alıcam ram 1.5 ay önce alınmış garanti ve faturasi var bunu alırken test yapmaya gerek var mi sizce (Deneyecek imkanim şuanlık yok )
  2. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

abi gigabyte a520 5100mhz mi gigabyte b450m mi daha iyi
  3. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

abi yks ogrencisiyim oyundan öte derslerden hemen ucuza geri kalmiyim 1600afye cikarsam butcemi asiyor şey kafasina giriyom az daha bekliyim o olsun şu olsun yoksa hak veriyorum sana da
  4. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Abi senide çok yordum son 1 sorum daha var abi idarelik birsey yapmak istiyorum bütcem 3bin tl çiktı 1. r3 1300x corsair 3200mhz8gb ram 2. el anakart yoksa 0 anakart mi (birisi msı bazooka b450m 2.el olan) 0 olan isr gigabyt b450m arada 400 500t fark olacak deger mi sence temiz ise o riske
  5. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

uyguna r3 1200af corsair 3200mhz 8gb ram 1300 civarinda ikisi beraber buna anakart alsam az daha götürür mü beni anakartta bulamiyorum b450mler 2bin
  6. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

öyle zaten ya bende çok kararsız kaldim islemci alip anakart ram falan 3 4 tutacak 2 3 katip hazir 2. el sistem alayim da diyorum bilemedim bi
  7. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Asus Primeh310m-F Anakart çok uygun fiyata buldum da buna islemci ne gider
  8. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Abi her sey icin cok tesekkur ederim 560li kasaya bu kadar harcamak yerine 560ı satip az da olsa butce katip en azindan 580 ve uzeri bisey icin beklicem iyi günler dilerim sana
  9. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

işlemcinin yüksek olması bir sorun tesgil etmez yani
  10. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Abi darboğaz sitelerinde yüzdeleri çok yüksek çıkıyor bu bir sorun teşkil etmez mi
  11. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

abi ryzan 5 islemciler falan çok aşmaz mı şuanlık
  12. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

450W ama muhtemelen hepsi değişirse oda değisir artik güven vermiyor gibi 12 yıl oldu Önerdiğin işlemci Rx560a çok değil mi ryzen 3 1300xte bile darboğaz gösteriyor da %13 -20 1704289268 Ryzen 3 1200Af yada Ryzen 3 1300x A320 anakart nasıl olur sence
  13. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Bilgisayarim 12 yıllık Parçalarim anakart asus m5a78L ekran kartim 560 4gb oc edition 4x2 1333 mhz ram Amd Fx 6100 işlemcim Kardeşlerime bilgisayari emanet etmiştim geldigim de görüntü gitmis klavye ve mouse isiklari yanmaz haldeydi defalarca açma/kapama tuşuna basmışlar forumlarda...
  14. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

abi buda derdime derman olmadi bugün bilgisayarciya götürdüm ekran kartinin ömrü bitmis dedi hic ugrasma anakarti degistir onun yaninda da islemciyi degistir dedi dogru demis mi snece cunku denemedigin çözüm kalmadi
  15. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Asus M5A78L MLX series
  16. ser4tbu

PC açılıyo görüntü yok help

bende isik gelmiykr nasil düzelkr
  17. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Abi sorun sanirim statik elektirikte kasada ki ama gene de cözemedim sistemi Ben evde yokken kardeslerim oyun oynarken defalarca ac kapa denemis oyun kapandi diye sonrasinda eve geldim geldigim de görüntü klavye mouse calismiyor du
  18. ser4tbu

Görüntü&Klavye&Fare YOK

Arkadaşlar Klavye mousenin işıklari yok görüntü de ayni şekil de Pili söktüm , Ramleri defalarca sildim nafile nasil düzelir bu
  19. ser4tbu

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Ufak kardeşlerime bilgisayari bıraktım 1 saatliğine dışarı çıktım. Geldiğimde bilgisyar da görüntü yoktu kasa çalışmasın rağmen cd koyma yerine pisküvi koyup kapatmaya falan çalışmışlar. Ramlari tak çıkar yaptim bios pilini söktüm çıkardim . Ne önerirsiniz başka (Klavye ile mousenin işıklari da...
Geri