Arama sonuçları: *

• Users: ygzege
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Sıfırlama sonrası tam ekran hatası

Hocam kusura bakmayın bilgisayarı yeni açabildim uzun zaman sonra ama hata ekran kartı sürücüsünü yenilememe rağmen düzelmedi...
  2. Y

Sıfırlama sonrası tam ekran hatası

RAM :16,0 GB EKRAN KARTI :GeForce RTX 4050 Laptop GPU ANAKART :OMEN by HP Gaming Laptop 16-wd0xxx İŞLEMCİ :13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13620H 2.40 GHz Merhabalar arkadaşlar geçenlerde bilgisayarı sıfırladıktan sonra birkaç oyun yükleyip oynamaya başladım. Ama oyunlarda tam ekran iken alt +...
  3. Y

VALORANT ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Merhaba valorant açtığımda hiçbir sıkıntı yokken hatta birkaç round oynamama rağmen bir sıkıntı yok iken alt + tab attığımda hata karşıma çıkıp oyundan atıyor. Bu arada oyun ilk açıldığnda da bu problem çıkıyor ama alt + tab atmadıkça ya da valorant açılığı gibi tam ekran yapmadıkça problem...
  4. Y

TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR

peki önerdiğin bir stand var mı şimdi internette biraz bakındım ama oyun oynarken elimi veya bileğimi rahatız edecekmis gibi duruyor(link olarak) paylaşırsan sevinirim
  5. Y

TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR

Selamün aleyküm yeni bir laptop aldım yani yeni dediğim 4 aylık falan laptop hiç 75 derecenin üstünü görmedi ve harici klavyem yok ama çevremdeki birçok kişi ileriki zamanlar için standlı soğutucu ve harici klavye almamı öneriyorlar(aşınma için)sizce gerekli midir? bu arada rdr2 de falan 73-75...
  6. Y

Yardım Forza Horizon 4 efsanevi kıl payı geçiş görevi nasıl yapılır

Hocam kolay gelsin.Ters şeritte hızla botların yanından geçersen alabilirsin.
  7. Y

Yeni PC'de ping sorunu

saolun teşekkürler
  8. Y

Oyun kolu önerisi Bilgisayar

ya bence orjinal olması daha önemli ama aynı işlevi göreceğini düşünüyorum, tabii bana sorarsan orjinal almak daha mantıklı
  9. Y

Yeni PC'de ping sorunu

Peki ping sorunumu çözer mi? Zaten eski pc'de kablolu oynuyodum çünkü internet alıcısı yoktu
  10. Y

Oyun kolu önerisi Bilgisayar

hocam bence yeterli
  11. Y

Yeni PC'de ping sorunu

Uzun zaman sonra eski pc'den yeni pc'ye geçtim.Bilgisayarım gerçekten iyi ama bazı oyunlarda eski pc'deki oyunlardan daha fazla pingle oynamak zorunda kalıyorum, ping dediğimde sürekli değil 3-4dk'da bir bi anda 20ms'den 500-600'e çıkıp 2-3 saniye sonra tekrar normal haline dönüyo wifiye...
Geri