TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR

ygzege

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamün aleyküm yeni bir laptop aldım yani yeni dediğim 4 aylık falan laptop hiç 75 derecenin üstünü görmedi ve harici klavyem yok ama çevremdeki birçok kişi ileriki zamanlar için standlı soğutucu ve harici klavye almamı öneriyorlar(aşınma için)sizce gerekli midir?
bu arada rdr2 de falan 73-75 derece yani 70 dereceler oyun oynarken oluyor.
soğutucu veya klavye öneriniz varsa söyler misiniz?

soğutucular çok fazla iş görmüyor. en azından verdiğin paraya değmiyor genelde. normal bir stand alabilirsin. laptopun fan çıkışları direkt masaya falan temas etmesin, biraz yukarıda olsun. sıcaklığı bir nebze düşürür. laptop klavyesini de kolay kolay aşındıramazsın. aşınana kadar zaten yenisini alırsın.

Selamün aleyküm yeni bir laptop aldım yani yeni dediğim 4 aylık falan laptop hiç 75 derecenin üstünü görmedi ve harici klavyem yok ama çevremdeki birçok kişi ileriki zamanlar için standlı soğutucu ve harici klavye almamı öneriyorlar(aşınma için)sizce gerekli midir?
bu arada rdr2 de falan 73-75 derece yani 70 dereceler oyun oynarken oluyor.
soğutucu veya klavye öneriniz varsa söyler misiniz?
Normal soğutucuların pek bir anlamı yok ama ucuz birtane alıp laptopun yernden yukarda olmasını sağlayabilirsin bu ısınmayı bir nebze arttırır aşınma için ise en az 3 yıl kullanman gerekir sonra alırsın klavyeyide

soğutucular çok fazla iş görmüyor. en azından verdiğin paraya değmiyor genelde. normal bir stand alabilirsin. laptopun fan çıkışları direkt masaya falan temas etmesin, biraz yukarıda olsun. sıcaklığı bir nebze düşürür. laptop klavyesini de kolay kolay aşındıramazsın. aşınana kadar zaten yenisini alırsın.
peki önerdiğin bir stand var mı şimdi internette biraz bakındım ama oyun oynarken elimi veya bileğimi rahatız edecekmis gibi duruyor(link olarak)
paylaşırsan sevinirim

peki önerdiğin bir stand var mı şimdi internette biraz bakındım ama oyun oynarken elimi veya bileğimi rahatız edecekmis gibi duruyor(link olarak)
paylaşırsan sevinirim
Bunun gibi bir şey hocam zaten oyun oynarken en alt modunda kullanılıyor oynamazken yükseğe alıyorsun

paylaşırsan sevinirim
soğutuculu stand almana gerek yok. ben kendim ahşaptan yaptım elimde uygun malzeme vardı diye. katlanabilir alüminyum standlar var. veya ahşap olanlardan da alabilirsin ucuza

Geri