Arama sonuçları: *

• Users: Arda Fisher
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Arda Fisher

850 W Psu Önerisi--- 5070 İçin

Bunu Alabilirsin Kendimde kullanıyorum gayet iyi
  2. Arda Fisher

🔥İndirim Gigabyte X870e Aorus Elite Wıfı7 Siyah/Beyaz 14.798 TL🔥

b850 modeliyle ne farkı var acaba?
  3. Arda Fisher

Öneri 15.000₺ Ekranlı Sıvı Soğutma Önerisi

panorama stoğu kalmamış maalesef
  4. Arda Fisher

ilk ürün çok fena duruyor
  5. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

Bende çöktüm sahibindende 2K Civarına satılıyor bu porsche arkadaş yani ne kadar doğru bilmem ama yinede göze iyi gelen bi kampanya aldık bakalım
  6. Arda Fisher

Beyler selamlar, 15.000₺ bütçe ile ekranlı sıvı soğutma arıyorum. Kasam Lian Li O11 Dynamic EVO olduğu için büyük sıvı soğutmalar da olabilir. İstediklerim: GIF veya istediğim video / görsel koyabileceğim ekranı olması (büyük olursa daha iyi) Siyah renk olması 7800X3D işlemcimi iyi şekilde...
  7. Arda Fisher

Yardım 14.000₺ SSD Önerisi.

Tamamdır Hocam teşekkür ederim 🙏 birde yeni konu açacağım birazdan sıvı soğutma ile alakalı bilginiz varsa orayada el atarsanız çok memnun olurum teşekkür ettim
  8. Arda Fisher

Hocam Sonraki ay alacağım ama indirim yakalarsam bu ay alırım eğer ayıp olmazda sitede çok aktif kalamıyorum indirim yakalarsanız konuya etiketlermisiniz acaba? 2 Tb hızlı bir ssd almak istiyorum beni üzmeyecek sadece hocam eger bu ay indirim yakalayamazsam sonraki ay m700 alacağım, ekstradan...
  9. Arda Fisher

Soğutuculu model olurmu diye sordum hocam yani anakartın soğutuculu haline sığarmı anlamında,attığınız m700 modelini alıcam sanırım diğeri olmazsa
  10. Arda Fisher

Gigabyte b850 aorus elite wifi 7 hocam
  11. Arda Fisher

hocam o markayı bilmediğimden biraz uzak durdum ama iyi midir? oda üzmez demi 1781249395 birde diğer ssd anakartıma olurmu olmazmı nasıl ogrenirim acabav
  12. Arda Fisher

Hmm sığmazmı acabaya anakartın soğutucusunu takmayınca çirkin duruyor hocam bu ssdyi kenara koydum gayet iyi ve kaliteli duruyor peki soğutucusu olmayan bu kalitede ssd varmı acaba?
  13. Arda Fisher

Hocam bu üzmez demi? birde anakarta olurmu acaba ssd slotunun ustunde kendi sogutucu bloğu var uyarmı acaba
  14. Arda Fisher

Hocam almışken geleceğe yönelik alayım dedim ama dediğinizde olur, attıklarınız arasından hangisini önerirsiniz? bu fiyata alabildiğim en hızlısını istiyorum
  15. Arda Fisher

Beyler selam, İyi bir sistemim var ancak SSD işini en sona bıraktığım için biraz arada kaynadı. 😄 Şu an elimde Kingston NV2 1TB (3500 MB/s okuma - 2100 MB/s yazma) NVMe PCIe SSD bulunuyor. Hem eski olması hem de oldukça fazla kullanılmış olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca yazma...
  16. Arda Fisher

🔥İndirim Gamepower Heatsync 1350 TL GPU Tutucu Sıcaklık Göstergeli ARGB

Kurdum hocam kurmayınca 20 derecede sabit duruyor kurmama rağmen tam sonuç vermiyor bende
  17. Arda Fisher

🔥İndirim Gamepower Heatsync 1350 TL GPU Tutucu Sıcaklık Göstergeli ARGB

Fiyatına göre bence iyi ama sıcaklık göstergeleri bende tam doğru değil işlemci uygulamam 60 gösterirken burda 45-50 gösterebiliyor.
  18. Arda Fisher

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

Kral ben Ekran kartım takılı 1 saat arabayla 1 ay git gel yaptım bir sorun olmadı ne sarkma nede başka bir şey sağlam tut sallanmasın yeter. 3 Fanlı 4060 modeliydi
  19. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! Minecraft Koklayıcı (Sniffer) Figür 795₺

Bedava 1777544508 Hocam 15$ indirim kodum var orijinal minecraft sitesinde hiçbi şekilde sipariş veremiyormuyumya? neredeyse bedava peluş alıcam 1777544513
Geri