Arama sonuçları: *

• Users: Arda Fisher
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Arda Fisher

Yardım 5.000₺ Strimer Kablo Önerisi

Beyler Bu 2 sini alayım diyorum taksitle beraber. Kasama uyuyormu rica etsem bakabilirmisiniz? birde nasıl takacağımı rica etsem söyleyebilecek birisi varsa çok makbule geçer. 1777023160 Yardımcı olabilecek varmı?
  2. Arda Fisher

Yardım 5.000₺ Strimer Kablo Önerisi

Beyler selam, acil yardımınıza ihtiyacım var. Hemen sipariş vereceğim. Hem anakart hem de GPU için strimer Kablo arıyorum. ARGB olması şart. Mümkünse kumandayla kontrol edilebilen bir model olursa çok iyi olur çünkü ARGB hub ile kullanacağım. Ama kumanda olmasa da olur, direkt ARGB üzerinden de...
  3. Arda Fisher

Çözüldü✓ DLSS 4.5 BAYA SAĞLAM

Kral bendede Gt 770 vardı sırf ileriye dönük diye Asus rog 5090 aldım ☺️☺️
  4. Arda Fisher

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

Kaç tl ve nasıl kaydoluyoruz hocam
  5. Arda Fisher

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

94 obp var ama uni sınavına hayatımda çalışmadım geçen senede girmedim sırf denemek için gireyimmi? elimde mesleğim var o yüzden denemiyordum
  6. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC 33,999 TL

Hocam, daha önce açtığım konuda da detaylı şekilde bahsetmiştim; bende RTX 4060 Ti Ultra modeli vardı. Cihaz daha 1 aylık olmasına rağmen ilk olarak RGB aydınlatmasında sorun çıktı. Ardından yazılım tarafı tamamen bozuldu ve ekran kartını hiçbir şekilde kontrol edemez hale geldim (fan hızı vb.)...
  7. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC 33,999 TL

Birdaha Colorful ürünü almayacağım iğrenç ekran kartları maalesef tasarım olarak şahsen en iyi markadır ama o kadar problem yaşadımki birdaha yanına yaklaşmam
  8. Arda Fisher

Anadoludan Mesem'e Geçmek Mantıklımı?

Dost daha yaşın genç anadolu öyleyse ve anadoluya dayanamıyorsan meseme hiç geçme mesem En uç nokta maalesef meseme geçer pişman olursan ve tekrar eski eğitim sistemine örgün eğitime geçersen o seneye tekrar başlayacaksın mesela bu sene okulun bitmesine 1 ay kala mesemden normale geç 9 u tekrar...
  9. Arda Fisher

Anadoludan Mesem'e Geçmek Mantıklımı?

Geçme kardeş geçme Mesem çıktığında ilk geçenlerdenim 2 ay tek başıma ders aldığım oldu :D insanlardan uzaklaşıyorsun sosyallikten uzaksın lise arkadaşlarımla hep aramız açıldı ben meseme geçince onların eve girdiği saatte ben anca dışarı çıkabiliyordum hiç buluşamadık, ayrıca sınıfım 20 kişiydi...
  10. Arda Fisher

Çözüldü✓ ARGB Girişi Olmayan Anakartta Argblerimi Nasıl En Kolay Nasıl Kontrol Ederim?

https://sivisogutma.com/urun/coolmoon-argb-pwm-kontrolcu-beyaz/ Hocam bugün bunun siyahını aldım incelemeleri izledim güzel bir ürün. Site ilk başta dolandırıcı gibi geldi bana :D ama sağlam geldi bunu alabilirsiniz.
  11. Arda Fisher

Öneri Sivisogutma.com güvenilir mi??

Evet, güvenilir. Bu mağazadan sipariş vermeden önce biraz araştırma yaptım fakat forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kendi deneyimimi, benden sonra alışveriş yapacaklara fikir olması açısından paylaşmak istedim. Siparişimi dün saat 12:00 civarında...
  12. Arda Fisher

Öneri Sistemim için sayfa açmayı düşünüyorum

Hocam öncelikle düzenli video şart. Video konusuna gelince en meşhur Tr Setup hesaplarına bakın hepsi aynı akımları yapıyor akım çıkınca hemen akıma katıl video çek edit yap sendeki ürünleri tanıt ama tanınmak istiyorsan egoist olman lazım tiktok tayfa egoist hesapları takip ediyor kendi...
  13. Arda Fisher

Öneri Sistemim için sayfa açmayı düşünüyorum

Yapacaksan tiktok platformundan yap. Bu işin yeri orası en kötü sistemler bile tutuyor orda az bir şey takipçi kas hemen reklam alırsın ben 10 kere pc videosu attım direkt reklam aldım :D tiktokta iyi para var
  14. Arda Fisher

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Valla beyler lise donemim ankarada geçti tamamen ve size şöyle diyeyim 30 dan fazla kez bicakla tehdit edildik ben ve dostlarim inanin tek yaptigimiz adamlarin gozune bi kez bakalım hemen ceplerindekine guvenip gosterip tehdit ediyolardi bizim okullarimiz hep boyle tehlikeliydi sadece bazi...
  15. Arda Fisher

Öneri 1.000 Watt Psu Önerisi

hocam merhaba bu arkadaş tekrardan ilgimi çekti nasıl psudur? birde arkasında kırmızı buton var o ne ise yariyor
  16. Arda Fisher

Yardım Kaliteli Argb Hub Önerisi

Beyler Anakartımın Argb Çıkışları çalışmıyor,o yüzden şu an sıvı soğutmamın yanında gelen Harici rgb kartı kullanıyorum ama yetersiz hem Çok az renk hem çok az mod hemde kumandası yok. Mümkünse iyi renk ve modları olan ve kumandayla yönetilen argb hub önerir misiniz?? 10 Tane fanım var kasada...
  17. Arda Fisher

Hocam aslında yok ama hazır almışken modüler alayım diyorum tabi sizlerin takdiri ile en iyi seçeneği bulmak istiyorum :D
  18. Arda Fisher

Çözüldü✓ Kaliteli USB Çoklayıcı Önerisi

Hocam adamlarda şaşırdı telefondaki üst düzey yöneticilerimiz sizden barkod bekliyor falan dedi :D sanırım bi olaylar dönüyor hadi hayırlısı
  19. Arda Fisher

:D hocam şu an kullandığım 2. el ama biraz sorun yaratıyor bende 0 alcam artık 1776158208 Hocam buda bütçeyi biraz aşıyor ama süper duruyor bi iki araştırıp bakabilirim enermax olan ürün fiyatından dolayı denemek istiyorum ama korkuyorum
  20. Arda Fisher

Hocam bütçemi biraz aşıyor ama birde şey soracağım psunun şekli biraz garip geldi gözüme kasama oturur demi?
Geri