Arkadaşlar 2. el de alabilirim daha iyi bir klavye mevcutsa.
Mekanik / manyetik iki taraftan da önerirseniz sevinirim, önceliğim kablosuz olması %75 klavye olması.
Cybeart Apex serisi alınır mı? Arkadaşlar, Gaming gen de 15 bin civarı, diğer sitelerde 18 bin civarı. Bu koltuk hakkında bilginiz var mı? Hawk’ın vs aynı mekanizmayla çıkardığı koltuklar 20-25 bin, yd secretlab muadili gibi bir şey bu marka.
Arkadaşlar belge kök dizini kalıcı olarak public_html'miş. Htaccess ile yönlendirme yapabilirsiniz dediler fakat bir türlü yapamadım. Ayrı bir dizin oluşturdum ve oraya yönlendirme yapmasını istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar kardeşime alacağım, 30-38 bandında laptop önerir misiniz?
Kullanım amacı : günlük kullanım, internette gezinme vs oyun çok da önemli değil. Hafif, sessiz ve şarjı uzun gitmesi önemli bunun dışında da Adobe’den örnek vereceğim programlarını kullanırken de sorun yaşatmasın.
Hocam emin misiniz? Macbook airlarda fan yok. Hocam zaten pro da ki ekran ve fan avantajı onu öne çıkaran özellikler. Ağırlık konusunda bir fark var mı airlarla? Birde fırsat olacağını düşünmüyorum açıkçası zaten eğitim indirimi ayağı altında satıyorlar.
Hocam siz airpodsu kaça satıyorsunuz ki 47’e almış oluyorsunuz? SSDler de pahalı ayrı bir ssd alsan yine 55 civarına gelecek o para ayrıca ben hediye seçecek olsam mouse seçerim airpodsum var yenisine ihtiyacım yok. Ayrıca 256 GB ssd okuma yazması 512 GB ssd’e göre düşük arada baya bir fark var...
Hocam ısı konusunda m4 ve m3 arasında varsa varsa 1-2 derece vardır, bununla birlikte pil ömrü de %1-2 ilk varsa vardır. Ayrıca multicore ve PS dışında aman aman bir fark yok m4 ve m3 arasında o yüzden M3 de ki 24GB ram burada cazip geliyor. Ayrıca bu seviyelerde bu hafiflik ve pil ömrünü...
Hocam zaten daha yeni zam yaptılar açıkçası ben düşeceğini sanmıyorum nerede gördünüz?
1757697608
Hocam pro’nun serin olması normal değil mi? Fan var nasıl olsa.
1757697753
Siz m3’e karşı niye böylesiniz?
Hocam gittim test ettim, ilk başta bende 13 inç alacaktım malum daha ucuz fakat 15 inç MacBook’larda ses kalitesi daha iyi hoparlör farkı var o yüzden 15 inç tercih ettim birde ekran harbiden küçük duruyor 13 inç de.
1757697360
Isınan cihaz m4 bu arada.
1757697445
Yani biri resim atmıştı başka...
Değerlendirmeye almadığın m4 mü? Benim aldığım m3 24GB bana 54 bine geldi, aynı şekilde m4 pro alsaydım bana 63’e gelecekti o yüzden 10k var diyorum sen hangilerine bakıyorsun?
Apple'in sitesinden almadığımın farkında mısın bilmiyorum. Senin 45 bine var dediğin ya 8gb ram ya 256gb ssd ya da ekran boyutu 13 inc oluyor bana lazım olan 15 inc + 512 gb ssd. 24GB ram ise ekstra oldu normalde zaten 16GB ramli versiyonu alacaktım o da M4 oluyordu.
1757695083
Apple kendi...
Arkadaşlar hangi modeli tercih edersiniz ve gece yarısı renginde hala parmak izi sorunu var mı?
https://www.pt.com.tr/macbook-air-15-inc-m4-10cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-mw1m3tu-a?pao_key=2dcef6503bcb8f638d035bd670f583d5&pao_edit=1
Vs...
32gb ramden fazla olduğunu düşünmüyorum ki ekran kartı adamın rx 6700 xt
1757550948
Ayarları da yüksek değilmiş ki benim ayarlarım da full + full yüksek değil