Arama sonuçları: *

1. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

1 Ay oldu sorunsuz. Direk anakarta bağlamaktansa type-c ile bağlamak en mantıklısı. Daha iyi güç veriyor type-c, biri yukarıda da yazmıştı hatta
  2. SilverPendant

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

Kablolu olsun ne olacak ki? Biri full aluminyum ve knobu, pcbsi de daha iyi. Çok daha premium bir ürün leobog bu klavyeye göre. Fiyat farkı bu kadar azken rakip olamazlar birbirine. Kablosuz olması tek gerek görmediğim ekipman klavye benim için. Sabit masada kullanılacaksa leobog tek tercih...
  3. SilverPendant

3000 tl imiş, fiyat farkı daha da az şuan.
  4. SilverPendant

600-700 fazla verip leobog hi71c alınabilir. Aluminyum kasa çok daha güzel hissettiriyor. Aula F75'in hem greywood hem reaper switchli modelini kullanmıştım. Reaper kesinlikle daha güzel hissettiriyor ve sesi de daha güzel.
  5. SilverPendant

🔥İndirim Tahta Tünek 10 Adet 40 Cm Ahşap Tünek 186 TL

Yeni kalktim, iki saat tahta tüfek diye okudum diyorum ne alaka
  6. SilverPendant

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Lianli Lancool 207'ye çok rahat sığıyor bu arada. Kalın Vrm sogutulu anakartta bile 3-4 cm mesafe kalıyor
  7. SilverPendant

O sorun ilk üretilenlerde vardı, onun üstüne belki 4-5 revizyon yaptılar. Bende pro olmayan modeli var, 3. revizyonu. 4-5 aydır sıkıntı yok
  8. SilverPendant

Sesin sıvı soğutucudan dolayı çıktığını düşünüyorsan diye soruyorum, öndeki küçük fan, pompa ve radyatör üzerindeki 3 fanı tek kablodan mı bağladın? O şekilde yaptıysan sesi fazla geliyor özellikle küçük fanın. Ayrı ayrı takmanı öneririm çünkü bende ölü gibi sessiz çalışıyor sıvı soğutucu.
  9. SilverPendant

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

Ben pis boğaz birisiyim, ben bile yiyemedim o çiğköfteyi. Çokça markasının çiğ köftesinde motorin gibi bir yağ kullanıyorlar tadı ve kokusu inanılmaz kötü. Komagene yine yenilir düzeyde, koydukları yağ ayçiçek yağı. Şoktaki çiğ köfte de daha iyi a101'dekinden. Valla hatırladıkça midemi...
  10. SilverPendant

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

aga a101'înki allah affetsin bok gibi nasıl yiyonuz la
  11. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Lian Li Vector V100r Siyah E-Atx Kasa 4000tl

Zokonun ceo'suna sorsan o da lianli der :D
  12. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Lian Li Vector V100r Siyah E-Atx Kasa 4000tl

LianLi bu işi biliyor ya, her kasası ayrı güzel
  13. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Akko çok iyi marka. Aula ve wraith markalarından çok daha iyi. Modeli tam olarak bilmiyorum fakat daha önce 2 farklı akko marka klavye kullanmıştım mekanik, muazzamdı ikiside. Switch markası olarakda baya iyiler bu arada. Çok güzel switchleri var. Manyetik mi mekanik mi diye aklına takılanlar...
  14. SilverPendant

🔥İndirim Ltb Baskılı T-Shirtler 5 Adet Alımda 159 TL

Ben 1.85 120 kgyim, relaxed modelinden 2xl aldim. Oversize değilde regular gibi oldu. Tişörtün modeli kısa degil, ortanın biraz üstü. İnce, kumaş, normal bedenini almani oneririm
  15. SilverPendant

🔥İndirim Ltb Baskılı T-Shirtler 5 Adet Alımda 159 TL

Ben almıştım bu fiyatlardan 2 hafta önce. Kumaşı baya ince, dikişleri düzgün. Evde falan giyilir fiyatı iyi
  16. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

Ben 217'nin küçük kardeşi 207'yi kullanıyorum, arctic lf iii 360 ile. Buna hayli hayli sığar. Harika bir seri lancool serisi, inanılmaz serin tutuyor parçaları. Örnek olması için fotoğraf atıyorum
  17. SilverPendant

🔥İndirim Ltb Baskılı %100 Pamuk T-Shirtler 3'lü Alımda 181 TL/Adet

Xl öneririm, biraz göbek gösteriyor kendi kalıbını alsan
  18. SilverPendant

🔥İndirim Gigabyte B850m Force Anakart 6.900 TL

Usb portu az ve 8 vram. Bence ortalama bir b650'nın indirime girmesini beklemek çok daha iyi olur
  19. SilverPendant

🔥İndirim LG Ultragear 27 İnç 4. Nesil Tandem OLED Monitör 44.999 TL

1500 nite fırlayıp pikselleri mi yakıyor :D 4 yıldır oled tv, 2 yıldır da monitör kullanıyorum. Hem tv'de hem montiörde saatlerce statik görüntü olmasına rağmen 0 oled burn var ikisindede. Özellikle monitörde sabit pikseller yer değiştiriyor, bu şekilde kendini koruyor. Bilgin olmayan konularda...
Geri