Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak konusunda endişelerimiz var. Bazı yerlerde uçakta kabul etmemişler. Bazıları sormamış bile direkt kabul etmişler. Kabin altına bataryalı...
Arkadaşlar merhaba. Bende 2 adet iPhone 13 telefon var. Birisinde örneğin "Kirmizi" yazınca klavyenin üstündeki öneriler kısmında "Kırmızı" olarak öneri çıkıyor. Ama diğerinde ise tamamen boş. Her iki telefonunda klavye ayarları aynı. Her ikisinde de tahmin özelliği açık. Ayarlardaki klavye...
Benim amacım evde olmadığım zamanlar uzaktan sanal sunucuma bağlanıp işlerimi halletmek. Ama bunun dışında dokunmatiğe de ihtiyacım var. Video izleme, oyun oynama, sosyal medyada dolaşma vb. için. Samsung'a yönelme sebebim fotoğraflardaki nesneleri kaldırmak için Galaxy AI kullanmak isteyişim...
Manyetik klavyeli kılıflar direkt yerine oturuyor bu sayede bluetooth bağlantısı yapmadan klavyeyi doğrudan kullanabiliyoruz.
Artık öğrenci değilim maalesef :)
Sanırım Samsung tercih edeceğim. Özellikle Galaxy ai den dolayı. Ama samsungun bir çok tableti var. FE modelini çok önermiyorlar ai özellikleri kısıtlı diye. S10 ultra veya S11 falan öneriyorlar.
Apple:
kalem çıkmıyor
uzun yıllar hiç kasma donma olmadan kullanım imkanı
kılıf + tablet 30 bin tl'ye varıyor
(şarj aletim var 20w onu kullanabilirim)
Samsung:
Galaxy AI var.
Kalem hediyeli
bir kaç yıl sonra kasma donma yapabilir (Apple kadar uzun yıllar kullanılamaz)
kılıf + tablet + şarj...
Arkadaşlar merhaba. Yeni tablet almak istiyorum. Klavyeli kılıf şeklinde kullanmak istiyorum. Kalem olup olmaması çok önemli değil benim için.
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ & Klavye : 24-25 bin tl civarı (Galaxy AI için kullanabilirim) (hem s10fe hem s10fe+ için 8GB ve 12GB şeklinde 2 adet RAM...
Arkadaşlar selam, Corsair Spec Delta Rgb kasamın önünde bulunan fanlardan ortadaki tamamen bozuldu. Biraz araştırdım ve Türkiye'de hem bu kasanın hem bu fanın satışı artık yok. Alternatif önerileriniz var mıdır? Şu anda 2 fanlı olarak çalışıyor.
ben 1 buçuk yıl kadar türk telekom 200 mbps fiber kullandım. şimdi ise yaklaşık 4-5 aydır türk telekom altyapısında türknet kullanıyorum gayet memnunum. +200 tl farkla hızı 1000 mbps e çıkartabiliyorsun. ping değerleri vs. konusunda hiç bir şekilde üzmüyor beni. ayrıca DPI olmaması sayesinde...
direkt fast boot isimli uygulamayı indir. içerisinde altta "enter bios setup now" seçeneği var. ona basınca bilgisayar 10 saniye içinde biosa otomatik giriyor.
bendeki anakart için link : https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B450M-S2H-V2-rev-1x/support#Support-Utility