Arama sonuçları: *

• Users: euronymous
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Sistem Toplama Tavsiyeleri ve İndirim Stratejileri

kocaman kasaya totosu kırık incecik asus tuf serisi yerine kocaman astral tercih ediyorum işte
  2. E

nyota dğeilde nyota ultra mı ne bakıyorum kenarları da böyle 3d rgb gibi bişi derinlik hissiyatı veriyor
  3. E

işte true rgb budur yani her renk yansıması vs göz yorar dikkat dağıtır tek renk ideal
  4. E

en sondaki kafidir msi ekran kartı olan daha sademsi relax bi sistem ama kendim de özelleştirdim fanları mesela ben fanı farklı bakıyorum görünüşü kendime göre ayarlıyorum 1776684749 tamamen karar veremiyorum ama bende be quiet 900dx veya şu ekranlı kasanın ekransız olanı fanlar dediğim gibi...
  5. E

hepsini notlara ekledim mausun skatezine kadar ekledin en küçükten en büyüğe ne lazımsa eksiksiz herşeyi yazdım 1776684557 şuna bir bak ya devasa bir şey
  6. E

zaten tandem oled veya qd oled düşünüyorum 480-500-540 hz bir şey ha birde istediğim görünüş şu tarzda 1776684129 hatta neredeyse tam olarak şöyle bir şey 1776684237 devasa büyük kasaları seviyorum böyle içinde heybetli bir sistem ve kocaman kasa diyor ki gel beni sonuna kadar zorla gık etmem...
  7. E

rog ekosisteminden vazgeçirticen illa beni😂😂
  8. E

bu bir 5080 bakmıştım pny epic x miydi bu tarz bir şey di bay beğenmiştim ama tr de yok diye görümüştüm sanırım
  9. E

4k bi monitör düşünmüyorum 2k 540hz asus strix modellerinden bakıyorum o zaman 5080 çekersek 270 den 200 e kadar düşebiliyoruz bu sefer işte belli bir açıklık oldu az uz görsele de verdimmi 240k maximum 1776683329 şuanda da zaten elimde 3060ti sistem var ama ekipman olsun parçalar olsun...
  10. E

sence bu topladığın sistem ile benim topladığım sistem ikisi de 2k tüm oyunları sorunsuz oynatır dimi zaten dlss desteği vs her türlü fps den yırtıyoruz fps oyunlarında da muhtemelen 800 üstü alırız yani senin topladığını biraz daha değiştirerek üstüne bi 20-30 belki koyulur desem ama o zaman...
  11. E

250-300 bandında 5090 lı sadece kasa diz full olsun sen yap bakalım en iyi en uyumlu parçaları vs. 1776681878 kasa için üst limitim 350 geri kalan 150 yi çevreye harcıyorum ama sen aynı parçaların farklı modelleri ve eş değer güç ile indirebildiğn kadar indirmeyi dene sadece kasa inse yeterli...
  12. E

rog ekosistemi kurmaya odaklanmıştım her parça farklı markadan olunca kafa karışıklığı uyumsuzluk veha herhangi minik bir sprun bile çıkmasını istemem aöıkcası ama dersen ki bir sıkıntı olmaz o zaman seçtiğimiz parçaların tepe ama fiyatına değer şeylerini bulalım toplam sistem fiyatını...
  13. E

astralle noctua arasında farklar vardır noctua siyah değil diye biliyorum elimden geldiğince de simsiyah yapmaya çalışıyorum 5070ti da düşünebilirim ama ne kadar işte 5080 de ondan fazlaca güçlü bide 5070ti düşünürsem 9070xt arasında da kalırım ditekt 5080 ideal nokta benim için ama farklı model...
  14. E

be quiet kasa fanlar asiahorse olucak
  15. E

evet bunu gördüm ama yan markaya bu kadar güvenirmiyim bilmiyorum ddriver konusunda üzebilir bilindik yerden devam
  16. E

x870e cros a eş değer bir anakart ramler psu ve 5090 tamam fanlar da asiahorse olucak muhtemelen işlemci 9850x3d olabilir kasa da 900dx olucak ucuz bi kasa 10k sistem içindeki her şey tamam sıvı soğutucu da tryx veya rog olur şuan kasa tamam bu parçaları en ucuzunu veya indirimlisi varmı bi bak...
  17. E

300-400 binlik bir limit var ama her şey dahilinde aksesuar masa sandalye küçük büyük tüm her şey e zaten sistem kendi başına 300 ediyor hadi bir kaç şeyi değiştirdik ve indirim yakaladık minimum 265k sadece siteme böyle bir durum olursa da çevre birimlerine vs daha fazla girebilirim
  18. E

sistem oyun+iş+program+editörlük+estetiklik amaçlı tek amacı oyun olsa 100k ya alırım herşeyi zaten ve bir kere alınacak bir şey 4-5 sene değişmem maximum küçük parçaları değişirim
  19. E

onu farklı bir ram ile değişebilirim 40k falandı o da
Geri