Arama sonuçları: *

• Users: Authrea
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Asus Prime B450M-K II m2 depolama olarak gen kaç destekliyor?

sonuçlar böyle ssd Western Digital PC SN810 bu
  2. A

G Gen 4 taksam çalışır mı?
  3. A

Asus Prime B450M-K II m2 depolama olarak gen kaç destekliyor? Araştırdığımda hiçbir bilgiye ulaşamadım?
  4. A

Tek ram takınca açılıyor çift ram takınca görüntü gelmiyor

Maalesefki yok eski anakartım ddr3
  5. A

Tek ram takınca açılıyor çift ram takınca görüntü gelmiyor

Arkadaşlar pc parçalarımı yeniledim ve her şey düzgün bir şekilde takıldı. Sorun şu Anakartımın 1. Ram slotuna ram taktığımda görüntü gelmiyor ama 2. slotuna taktığımda görüntü geliyor. (tek tek denenmiştir) Çift kanal yapıncada görüntü gelmiyor. Garantiye yolladım hiçbir sorun olmadığını iki kez...
  6. A

Pc yüke girince reset atıyor

tamam denicem
  7. A

ssd test ettim sıcaklık değerleri normal, sağlık durumu %96, okuma yazması normal saatlerce oyun oynadım başka ekran kartıyla hiçbir kapanma veya reset atma olayı olmadı ayrıca 2 ssd ye de windows yükleyip kullandım. Kronik diye herkesde böyle hatalar olucak diye bir şey yok
  8. A

Sorun ondan olacağını sanmıyorum çünkü pc reset attıktan sonra wattman hatası bildirimi geliyor briaz geç oldu söylemem ama sorun hem psu dan hemde ekran kartından olabilceği kafamda olduğu için unuttum
  9. A

Her seferinde baktım yani mesela ac revelation oynarken bu sorun oluştu ve işlemcim 45 49 derece arasıydı yani işlemcim yeni zaten 70 derece bile görmedim işlemciyi şuana kadar 1707729340 hi-level elit series 256 gb lik bir sata ssd de yani ssd ile ilgili bir sorun oluşcağını sanmıyorum önceki...
  10. A

Senin dediğin uygulamayı yükledim sıcaklıklar normal pc de yüke girmesine rağmen reset atmadı
  11. A

Yani bi fırınlama yapmaya değer, zaten şuan ekran kartın çöp durumunda diyebilir misin?
  12. A

denedim işlemci prime95, ekran kartı için Furmak testi yaptım (Ve nedense Furmak testinde de aynı senaryo oluyor pc reset atıyor) yeni bir psu alıp yine aynı sorunu yaşarsam param boşa gidicek.
  13. A

şöyle önceki ekran kartım 150W TDP değerindeydi ve bu psu ile 5 yıl hiç arza vermeden taaki yanana dek sorunsuz kullandım. (yanma sebebi benim aptallığım) bunu söylemem sorunun kesin olarak ekran kartında olduğu anlamına gelir mi ? 1707725992 Yazdım ya COOLER MASTER RS-600-ACAB-M4 :D
  14. A

Parçalar yeni
  15. A

İkinci el ekran kartı önerisi

1060 Super derken ? 1707725514 Palit gtx 1060 6gb Super Jetstream modelinden bahsediyorsun?
  16. A

İkinci el ekran kartı önerisi

Bütçem 3000-3500 TL. Maalesef daha yukarı çıkamam
  17. A

Bilgisayarım bazen yüke girdiğinde önceki sistemimde pc direkt kapanıyordu, şimdiki sistemimde reset atıyor. Sorum şu aslında sorun PSU da mı yoksa Ekran Kartında mı nasıl anlayabilirim? Aynı eş değerde (TDP) ekran kartım yok. Sistem: ASUS PRIME B450M-K II RYZEN 5 5600 XPG SPECTRIX D50 2x8...
  18. A

PC Yüke Girediğinde Reset Atması

Bilgisayarım bazen yüke girdiğinde önceki sistemimde pc direkt kapanıyordu, şimdiki sistemimde reset atıyor. Sorum şu aslında sorun PSU da mı yoksa Ekran Kartında mı nasıl anlayabilirim? Aynı eş değerde (TDP) ekran kartım yok. Sistem: ASUS PRIME B450M-K II RYZEN 5 5600 XPG SPECTRIX D50 2x8...
  19. A

Pc biranda kitlenip restart atıyor

ne zman olucağını kestiremiyorum dediğin biraz şans işi ama denicem
Geri