Arama sonuçları: *

• Users: aNje
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Hukuk vs işletme fak. Bölümleri

Hukukla ilgili tek şüphem yurt dışı imkanı onun dışında sorun yok hukuk okumak değil de bitirdikten sonra ülkeden çıkamamak kafamı kurcalıyor
  2. A

Hukuk vs işletme fak. Bölümleri

Alakasız bölümler ama konu şu ortalama ilk 15k gibi bir sıralamayla tercih yapacak olsam ilk hedefim muhtemelen hukuk olur(deü hukuk başta olmak üzere) fakat bu ülkenin durumu ve hukuk bölümünün yurt dışı için kısıtlı ve çok uğraştırıcı imkanlar sunması kafamı karıştırıyor. Tmciyim mühendislik...
  3. A

Protein ocean deep sleep

Geceleri geç uyuyorum ve uyku düzenim hemen bozuluyor yatınca erkenden uykuya dalabilmek uyandığımda 7 8 saat uyumuş olmak istiyorum artık protein ocean deep sleep yararlı olur mu kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi
  4. A

Galaxy buds2 vs freebuds 5i

Bu iki kulaklık arasında kaldım gün içinde ders ve müzik dinlemek dizi film bi de sporda kullanıcam hangisini önerirsiniz kronik bir sorunları var mı?
  5. A

1000 1500 tl Bluetooth kulaklık içi kulaklık önerisi(silikonlu)

Dizi-film, müzik, ders vs. dinlemek ve sporda kullanmak için 6-8 saat şarjı giden hızlı şarjı olan bi model arıyorum neleri önerirsiniz? Bir de https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQHP56L9 bu modeli kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi çok aklımı karıştırıyor.
Geri