Arama sonuçları: *

• Users: emşr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

USB ile Windows nasıl yüklenir

Zaten Microsoft`un sitesinden iso dosyasını kurup onu kurulum dosyasına dönüştüreceksiniz hocam. Fakat Windows lisansı için internet üzerinden veya gidip bir mağazadan almanız gerekiyor,keyi girerek Windowsunuzu lisanslı bir şekilde kullanabilirsiniz. (Mağazalarda olup olmadığını bilmiyorum...
  2. E

REDRAGON K617 Fizz klavyesindeki hotswap özelliği her switch ile değişir mi?

Tamamdır teşekkür ederim pin olayını bir araştıracağım bu klavye ile ilgili.
  3. E

USB ile Windows nasıl yüklenir

Önceden farklı bir bilgisayardan windows 11`i kurup rufus ile kurulum dosyasına dönüştürmen gerekecek. Ondan sonra yeni bilgisayarda basit birkaç işlemden sonra basitçe kurabilirsin çok kolay bir iş. Bu videoda detaylı bir şekilde anlatmış,umarım yardımcı olur.
  4. E

REDRAGON K617 Fizz klavyesindeki hotswap özelliği her switch ile değişir mi?

Merhabalar ilk defa mekanik klavye alacağım Redragon K617 Fizz isimli klavyeyi satın alma kararı aldım.Yinede aklımda bazı sorular var ve hiç mekanik klavye almadığım için bu konuda fazla fikrim yok.Üründe hotswap özelliği var ve bu switchleri değiştirmek için sadece klavyeye uygun bazı...
  5. E

Boy Uzar mı

uzarsın.bir arkadaşım 8. sınıf idi şuan lise 3 ,9da spora başladı şuan 1.70
  6. E

Yardım 2 Laptop arasında kararsızım

illa 2 sinden birini alacaksan lenovo al ama bana sorarsan 512 gb yetmeyebilir hp victus 16 s0050nt aynısının 1 tb olanı onu alabilirsin.
  7. E

hp vıctus 16 klavye ısıgı rengı degıstırme

alakası yok bende ryzen 7 7840hs var sadece beyaz ışık
Geri