Özbey Kargalı
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Alınan bir yer var mı yoksa direkt USB alıp ben mi attirmaliyim içine yoksa ben yukleyemem yukleyebilecegim bir şey yok
Pc olması lazım yoksa kazıklarlar kötü bi pc olsa be yeter arkasında vs. Varsa izin al veya ona söyle yükleyiversin yüklemek için en az 8gb flaş windows medya oluşturma aracı de ordan yükle yapamazsan mecbur bilgisayarcı yukleyecekAlınan bir yer var mı yoksa direkt USB alıp ben mi attirmaliyim içine yoksa ben yukleyemem yukleyebilecegim bir şey yok
Böyle uğraşmaktan microsoftun kendi sitesinden yapmak daha mantıklı değil miÖnceden farklı bir bilgisayardan windows 11`i kurup rufus ile kurulum dosyasına dönüştürmen gerekecek. Ondan sonra yeni bilgisayarda basit birkaç işlemden sonra basitçe kurabilirsin çok kolay bir iş.
Bu videoda detaylı bir şekilde anlatmış,umarım yardımcı olur.
En az 8 GB flash bellek lazım usbye Windows isosu yazdırıp Windows yükleyebilirsin zor bir şey değil zaten bununla ilgili baya video var boşuna bilgisayarcılara para vermeyin.Alınan bir yer var mı yoksa direkt USB alıp ben mi attirmaliyim içine yoksa ben yukleyemem yukleyebilecegim bir şey yok
Rufus ile uğraşmaktansa gidip windows medya oluşturma aracından yapamak daha mantıklı değil mi dedim yanlış anlamışsınız windows medya oluşturma aracından yuklediginzden rufusa gerek kalmıyor flaşı direk format flasina çeviriyorZaten Microsoft`un sitesinden iso dosyasını kurup onu kurulum dosyasına dönüştüreceksiniz hocam. Fakat Windows lisansı için internet üzerinden veya gidip bir mağazadan almanız gerekiyor,keyi girerek Windowsunuzu lisanslı bir şekilde kullanabilirsiniz. (Mağazalarda olup olmadığını bilmiyorum fakat %80 vardır diye düşünüyorum,yoksada internet üzerinden kolayca alabilirsiniz dediğim gibi)