Arama sonuçları: *

• Users: zadagag
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Yardım RAM SLOTU NERDE NASIL RAM EKLERIM?

teşekkür ederim
  2. Z

Yardım RAM SLOTU NERDE NASIL RAM EKLERIM?

laptopumun 16 gb rami var bu tek slotmu cift slot mu diye ogrenmek istedim hem 32 gb yukseltme planim var arkada cok uygulama calistiriyorum 16 yetersiz kaliyor bazen. ama nedense burda ben ram slotu goremedim nerde bu ram? laptop lenevo ideapad slim3 olmasi lazim
  3. Z

Fitnessda boynum tutuldu ve kasılıyor

hanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırım
  4. Z

ilk seferim değil nerdeyse her yeni antin kuntin haraket denesem yanlış form yüzünden boynuma vuruyor bu 3. seferim felan tövbe bir daha bilmedigim hareketi yapmayacam
  5. Z

bu hara incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken...
  6. Z

hanging leg raises ağırlıksız yapılıyor
  7. Z

ya büyük ihtimalle formum kötü olduğu için oluyor ne zaman kendi başıma yeni bilmediğim haraket yapmaya kalkışsam boynuma vuruyor
  8. Z

cumartesi günü spor salonunda hanging leg raises yaparken son sette kafamın sol arka tarafından boynuma tutuldu 2 gün ara verdim bugun tekrar geldim salona incline bench press yapacaktım daha 2. tekrarı yapamadan boynumun, kafamın sol arka tarafında çok fena tutulma yaşadım 20 dk geçti ve halen...
  9. Z

Yardım FiveM attempts 3 sorunu

Dün gece oynadığım sunucu makina değiştirdi ve ben bugun giriş yapamıyorum hata alıyorum hata bu pvp servetine girebiliyorum ama buraya giremiyorum
  10. Z

Lenevo y740 rtx2070 max-q

selam Beyler öncelikle çok acil cevap vermeniz dileğiyle. Ben şimdi yolda bu laptopu uygun fiyata buldum almaya gidiyoru. 1 haftadır laptop araştırıyorum ve bunu buldum şimdi yoldayım gidiyorum almaya özellikler kısacası Intel i7 9750h rtx 2070 max-q 8gb 16gb ram 1tb + 256gb ssd rtx2070 den...
  11. Z

HP VİCTUS 16 Ryzen 7 5800h rtx 3060 95w tdp

2. El alıyorum 18.000 TL 1723559012 +6 ay garantisi var
  12. Z

HP VİCTUS 16 Ryzen 7 5800h rtx 3060 95w tdp

Selamlar öncelikle 2. El bir laptop alacağım ve bu laptop Hp Victus 16-e0050nt modeli Ryzen 7 5800h işlemci ve 95w tdp değerine sahip rtx 3060 biliyorum aslında 140e olması lazım ama bütçem buna yetiyor ne dersiniz iyi midir? ve ya daha önce HP victus bilgisayar alıp sorun yaşayan gördünüz mü? Bir...
  13. Z

Yardım Anakart kabloları nerden bulabilirim

Merhaba öncelikle iyi günler ben 2. El bi ANAKART aldım ama ne aynası ne kablosu nede vidaları var kutusuz aldım 32 GB ram ile birlikte ucuza verdi adam neyse kısacası ben bu kablo, vidayı nerden bulabilirim nerden temin edebilirim yardımcı olurmsunuz?
  14. Z

Çözüldü✓ dün m

dün 2. El gigabyte b760m ana kart aldım ve aldığım kişi sonu k ibaresi ile biten işlemci almamamı söyledi peki neden ben bi anlam veremedim ? Takıp kullanabilirsin iyi çalışır ama almanı tavsiye etmiyorum dedi. Ben overclock yapmamam için söylediğini düşünüyorum peki ya sizce varmı başka bilmem...
  15. Z

Yardım mouse takınca usb portu kilitleniyor

mouse bilgisayarın usb girşine takıyorum takınca hem mouse çalışmıyor hem diğer çalışan usb aygıtlarınıda donduruyor (klavye,flash bellek vs...) klavyemin ışığı kapanıyor ve çalışmıyor, nedeni ne olabilir ?
  16. Z

Öneri ryzen 7 7700x mi intel i7 12700k mı

arada 3000 lira fark var bilemiyorum, 7800x3d nin bende kat kat iyi olduğunu biliyorum ama o fiyatlara 13700k da var çok kararsızım
  17. Z

Öneri ryzen 7 7700x mi intel i7 12700k mı

bilgisayar toplamak istiyorum ama takıldım karar veremiyorum hem oyun hem render yapacam ama çok kararsızım hangisini almalıyım ve neden? 7700x mi almalıyım yoksa 12700k mı almalıyım?
Geri