Arama sonuçları: *

• Users: monacodoom
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. monacodoom

Game Garaj Slayer R9T3D 2026'da alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/
  2. monacodoom

Game Garaj Slayer R9T3D 2026'da alınır mı?

@Abdullah Hacıgül incelemesini yapmıştı fakat alacağınız zaman tekrar sorun demişti ona istinaden soruyorum, 2.elde 85k fiyat çektiler sıfırı da 105k sizce alınır mı?
  3. monacodoom

Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

Alan olmazsa düşer, bizim ülkede üreten firmadan daha fazla kâr marjı koyuluyor ürünlere.
  4. monacodoom

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Titreşim sebebiyle +18 ise iyi bende oyunlar cinayete sürüklüyor falan fişman ayağına+18 yazdılar sandım.
  5. monacodoom

Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

5060 olsa alınırda 5050 iş görmez.
  6. monacodoom

🔥İndirim Logitech G Pro X Superlight 2 5.628,70 TL

G Pro 2 olanı kuponla 4kya geliyor hemde rgbsi var.
  7. monacodoom

❌İndirim Bitti! ASROCK X870 PRO RS WİFİ 11.118,94₺

Rgb yazılımı berbat sürekli çöküyordu, ramleri görmüyordu. Satıp asusa geçtim kafam rahatladı valla.
  8. monacodoom

❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

Thh verdikten sonra karar tebliğinden 15 gün içinde itiraz edip seni dava etmezlerse gidip anlaşmazlık tutarını ilamlı (mahkeme kararlı yani reddedemez icrayı) icra takibi başlatıp 1 haftaya alıyorsun. Ayrıca isterken yasal faizini de isteyebiliyorsun.
  9. monacodoom

❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

Öyle bir şey yok gidersin il ticaret müdürlüğüne dilekçe verirsin tedarikçi gerekli garanti hizmetini sağlamıyor diye, sonra it gibi peşinden koşarlar abi özür dileriz hemen cihazını getir bakalım diye.
  10. monacodoom

Vingopro Wpc80 Whey Protein 27.13TL/Servis (ENES10)

Ben dubai aromasını sütle tüketiyordum tadı güzeldi ama sonrasında forumdaki arkadaşların uyarısıyla bıraktım. Üzerinde yazan değerlerin çoğu yalanmış analize gönderdiği ürünlerde bile (ki analize en kaliteli ürünü yollarsın) yazan değerleri yakalayamamış dediler.
  11. monacodoom

❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

kendi kablosu mu 65w vermiyor yoksa genel olarak hiçbir şekilde mi vermiyor? bende baseus'un 30w şarj aleti var google pixel 9 pro kullanıyorum onu hızlı şarj ediyor.
  12. monacodoom

GetirFinans 150TL Hediye!

Hisse senedine öyle yapıyorlardı o zaman doğru, dövizde tek seferlik kesiliyor olması lazım.
  13. monacodoom

GetirFinans 150TL Hediye!

Kambiyo vergisi çok uyuz bir şey hesabı aç-kapat yapsan bile her ay 3 tl kesiyordu geçen sene, şu an kaç tl bilmiyorum.
  14. monacodoom

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

Geçen sene 16kya almıştık vay be
  15. monacodoom

🔥İndirim PİXEL EKRAN 1.399 TL

Öyle dendi de olmayacak sanırım, kendi adına ithalat gerçekleştirse bile işin iade kısmı var iadeler çok zarar ettirir çünkü her ithalat için gümrük müşaviriyle çalışacaklar.
  16. monacodoom

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Asus keyi hocam direk steam kodu şeklinde alınıyor bendeki. Nvidia değil.
  17. monacodoom

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

Bu zionun sitesine girdim hazır model göremedim illa custom yap al diyor öyle mi harbiden?
  18. monacodoom

Silinsin.. indirim değil. Sandisk Extreme Pro USB 3.1 1TB - 8225TL

8225 TL nedir yav 825 TL diye okudum girdim bi flash belleğe 500 tl den fazla verilmez bu bozulsa evlat acısı gibi koyar la adama.
  19. monacodoom

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson Desert kodu olupta, Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm.
  20. monacodoom

Spam engelleyici uygulama bilen var mı

androdi'in gözünü seveyim google arama ve google sms'te spam engelleme 1 tuşla basıyorsun ve farzı misal bir numara spam aramasıysa bildiriyorsun, senden sonra başkasını aradığında spama düşüyor mükemmel uyarı ekosistem ağı.
Geri