Arama sonuçları: *

• Users: monacodoom
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. monacodoom

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

Benim kasada gözüküyor maalesef o yüzden diyorum hocam yoksa illa her şeyi bembeyaz olsun takıntım yok.
  2. monacodoom

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

şunun beyazı olsa anında alıcam beyaz sistemde çok sırıtır ya.
  3. monacodoom

🔥İndirim Pazarama 500tl Hediye Çeki 300tl

750 tl kuponu 500'e almıştım sonra baktım ki hiçbir kuponla birleşmiyor. mecburen harcadım. almayın sakın. zaten pazarama sürekli 100-200 tl'lik kupon veriyor bun almanın bir anlamı yok.
  4. monacodoom

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

alıp vazgeçen varsa istanbul içi aynı fiyattan alabilirim.
  5. monacodoom

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

farkedilir tabii ki 38 az değil ki. 2 cl bile farkediliyor testlerine bakabilirsin youtube'da.
  6. monacodoom

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

gecikme değeri fazla yüksek. eğer içindeki çip kaliteliyse belki manual overclock ile 6000 mhz cl30 çalışabilir.
  7. monacodoom

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Exceria Basic 1tb Gen 4 M2 SSD 5.699₺

1 tb için fiyatı fazla. 2 tb dramli inmişti sanki geçen 9-10 bine yanlış hatırlamıyorsam.
  8. monacodoom

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

çiğköfte söyledik yanına sepeti doldurmak için. teşekkürler.
  9. monacodoom

🔥İndirim Pazarama'da 750 TL Hediye Çeki 500 TL!

bende troy karta 1000/200 gözüküyor ayrıca diğer kampanyalarla birleşiyormuş ama ne alacağımı bilemedim ssd falan varmı göze çarpan?
  10. monacodoom

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

cmd koduyla bedava zaten niye başlık açıp millete boş yere para kaybettiriyorsunuz ki.
  11. monacodoom

❌İndirim Bitti! Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

İstanbulun rahat 30 milyonu var 15 milyon dedikleri rakam kaç yıl öncenin rakamı, çocuklar bile güler bu yazdığına.
  12. monacodoom

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

Paketini açmadan iade etsen bile paranı içeride tutup belki de işletip repo yapıp iade veriyorlar bu tarz firmaları savunmak anlamsız. Ayrıca kendi ithal ettikleri ürünlerde sunmak zorunda olduğu 2 yıl garanti mevzusunda da kimse memnun değil. Sosyal medyada biz böyleyiz biz şöyleyiz diyene...
  13. monacodoom

🔥İndirim Fellas 2x525 Gr Whey Protein Tozu 948 TL

%68 protein oranı diyor çokta iyi değil ama yoklukta gideri var. 1780767998 Aksine o kadar toz gibi ki koyarken havaya uçuyor. Un gibi olması tuhaf geldi.
  14. monacodoom

🔥İndirim Lexar Nq790 2tb Gen 4 Ssd 10.066 Tl 6-9 Taksit

Sistem kurmasan bile DRAM'li bir ssd normal ssd'den daha performanslı olur ve daha uzun ömürlü olur. DRAM'siz almayın aldırmayın.
  15. monacodoom

Öneri İncehesap Bayrama Özel 1tl'ye Ürün Satacak mı? (Anket)

1 tl ürün sattıkları zaman sitenin bant genişliğini bilerek daraltıp sonrasında siteyi açıyorlar böyle ucuz hareketler yapacaklarına makul fiyat versinler, güzelde taksitlendirme olanağı sunsunlar daha iyi. gerçi bunların kafası işte reklamın iyisi kötüsü olmaz kafası bunları da anlıyorum ama...
  16. monacodoom

Kuba Space 50 Pro İlan Önerisi

Bana sorarsan 50cc scooter'a hiç bulaşma. hele 2.ele hiç hiç bulaşma. 2.elde doğru düzgün bakım yapan bile yok aldığından beri 1 kere değişmiştir belki motor ve şanzıman yağı. Bütçeni biraz daha artır 125cc scooter al geç derim 2.el.
  17. monacodoom

❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde

Kaçlık düşünüyorsun
  18. monacodoom

🔥İndirim Baseus Star Lord 20.000 Mah 22.5w Powerbank 999₺

22.5w olanların hiçbiri hızlı şarj etmiyor bir kere 25w aşağısı çoğu günümüz şarj standardını desteklemiyor telefonda çıkan HIZLI ŞARJ ibaresine kanmamak lazım.
Geri