@Abdullah Hacıgül incelemesini yapmıştı fakat alacağınız zaman tekrar sorun demişti ona istinaden soruyorum, 2.elde 85k fiyat çektiler sıfırı da 105k sizce alınır mı?
Thh verdikten sonra karar tebliğinden 15 gün içinde itiraz edip seni dava etmezlerse gidip anlaşmazlık tutarını ilamlı (mahkeme kararlı yani reddedemez icrayı) icra takibi başlatıp 1 haftaya alıyorsun. Ayrıca isterken yasal faizini de isteyebiliyorsun.
Öyle bir şey yok gidersin il ticaret müdürlüğüne dilekçe verirsin tedarikçi gerekli garanti hizmetini sağlamıyor diye, sonra it gibi peşinden koşarlar abi özür dileriz hemen cihazını getir bakalım diye.
Ben dubai aromasını sütle tüketiyordum tadı güzeldi ama sonrasında forumdaki arkadaşların uyarısıyla bıraktım. Üzerinde yazan değerlerin çoğu yalanmış analize gönderdiği ürünlerde bile (ki analize en kaliteli ürünü yollarsın) yazan değerleri yakalayamamış dediler.
kendi kablosu mu 65w vermiyor yoksa genel olarak hiçbir şekilde mi vermiyor? bende baseus'un 30w şarj aleti var google pixel 9 pro kullanıyorum onu hızlı şarj ediyor.
Öyle dendi de olmayacak sanırım, kendi adına ithalat gerçekleştirse bile işin iade kısmı var iadeler çok zarar ettirir çünkü her ithalat için gümrük müşaviriyle çalışacaklar.
androdi'in gözünü seveyim google arama ve google sms'te spam engelleme 1 tuşla basıyorsun ve farzı misal bir numara spam aramasıysa bildiriyorsun, senden sonra başkasını aradığında spama düşüyor mükemmel uyarı ekosistem ağı.