Arama sonuçları: *

• Users: JACK HUNTER
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Sorunu buldum hocam. Bizim 0 iq lü arkadaş SSD nin sata kablosunu takmayı unutmuş mesajlarınız için teşekkürler herkese iyi sosyaller Türkçeme laf eden arkadaşada salam
  2. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Görüntü yok yeni bir gelişmede maalesef yok hocam
  3. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Hocam bakın kasa açılıyor tüm ışıklar var fanlar dönüyor ama görüntü hiçbir şekilde gelmiyor 1724943846 Hocam birde anakartta boot ışığı yanıyor
  4. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Hocam sen bu mesajı attığında zaten dökmüş o geri taktı fakat yine ekran gelmemiş komşumuz artık evine gittim şimdi istediğinizi iyice yapabilirim dediğiniz şey olmadı maalesef başka yolu var mıdır
  5. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşımın sıkıntısı o bana yazdı ben attım hocam milleti böyle Türkçesi aşırı mükemmel miş gibi eleştirenleri görüncede bana garip geliyor neyse elektrik alıyor çalışıyor fakat ekran yok 1724942334 Arkadaşa ileteyim hocam deneyelim size döneyim sağolun cevabınız için 1724942915 Hocam arkadaş...
  6. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

7. JACK HUNTER

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar yeni PC topladım bugün sıvı soğutması geldi onu da taktım aynı anda ek SSD takıldı ondan sonra bende ek SSD takıldığı için açılmadı sonra dedimki format atayım sonra açayım format atmadan önce başka bilgisayarda bir flash belleğe Windows 10 yükledim Rufus ile sonra bu flashı aldım...
  8. JACK HUNTER

Kendim gibi davranamıyorum

Bence çevrendeki sana en yakın en düzgün insanla konuşmaya çalış ama bu konuşmak için konuşma olmasın düzgün bir konuşma olsun baktın ki çevrendeki en düzgün insan bile yamuk susuzluktan öleceğim diye zehir içme 1709577197 Bu arada zerre alakası yok ama bir şey diyeceğim sakın ama sakın...
  9. JACK HUNTER

İ5 4590 Sapphire HD 7850 2x8 16 gb ram 240 GB WD GREEN SSD 6499 TL Alınır mı?

Bilgisayara ihtiyacım var ve bu fiyata bulabildiğim en iyisi bu monitör ile birlikte. Satıcı üniversiteye gideceğinden satıyormuş çok az oyun oynamış genellikle ders için video izlemiş furmark testi istedim değerler normal özellikleri detaylı bir şekilde altta yazıyor Kasa: Anakart:MSI H81M-P33...
Geri