Arama sonuçları: *

• Users: Jeh0Ke
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jeh0Ke

Çözüldü✓ Windowns kurulumu yapacağım ama sürücüler gözükmüyor

Hocam dediğiniz anladım galiba. ISO dosyanız büyük ihtimalle bozuk yazılmış. Tekrardan ISO dosyanızı indirip tekrar yazın.
  2. Jeh0Ke

1080 ti ile bir ikinci el sistem toplamak için ne kadar bütçe gerekir?

Merhaba, uzun zamandır 1080 ti ile bir sistem toplamak istiyorum. Benim hayal kartım olur kendileri. Minimum ne kadar bütçe gerektiğini kestiremedim. Veya hangi parçaları kovalamalıyım bilemedim. Süre problemim yok yani ölü fiyat kovalayabilirim. Beklentilerim sadece şunlar: 1- 1080 ti 2- AM4...
  3. Jeh0Ke

Yeni Pc toplamayı düşünüyorum sistem sizce nasıl ?

Hocam RGB ve soğutmaya çok para veriyorsunuz. Daha uygun şeyler seçmelisiniz. Ki seçtiğiniz kasaya 360mm sıvı soğutma sığmaz gibi görünüyor. Onlara da dikkat etmelisiniz. Bu bütçeye DDR5 bir sistemi rahatlıkla toplayabilirsiniz aslında.
  4. Jeh0Ke

1080p'den 2k ya geçtim fakat bazı şeyler bulanık gibi

Opera Logosu düşük çözünürlülüklü olabilir eğer sadece o bulanıksa.
  5. Jeh0Ke

Çözüldü✓ Dram ışığı yanıyor ekran gelmiyor

Hocam, RAM'ler farklı mı? Yani ayrı ayrı mı satın aldınız? 1738973187 Az önce aynı durum bende vardı. Farklı RAM'leri aynı kanala takmıştım.
  6. Jeh0Ke

Bilgisayar rastgele açılmayı ret ediyor ve RAM ayarları sıfırlanıyor.

Merhaba, r5 3600 ve 8x4 32GB Corsair Vengace 3200MHz RAM'im var. Bir ay kadardır yeniden başlattığımda veya normal bir şekilde kapattığımda güç kesilmese dahi bilgisayar açılmayı ret ediyor. Tekrar deneyince veya gücü kesip yeniden deneyince açılıyor fakat RAM XMP ayarları sıfırlanıyor. Sadece...
  7. Jeh0Ke

4000-5500₺ Arası Teleskop Önerisi

Merhaba, yakın vakitte bir teleskop almak istiyorum. İlk teleskobum olacak yani yeniyim. 4000 ile 5500 arası bir bütçem var. Amacım Ay'dan çok çevre gezegenlere bakmak ancak bütçem dahilinde mümkün mü emin değilim. Bütçeyi biraz aşabilirim belki ama elimden fazlası gelmez.
  8. Jeh0Ke

BM800 mikrofon nasıldır, powersız kullanılabilir mi?

Lecoo HT401. Arkasında Lenovo olsada o kadar da sağlam değil. Ama genel performansı tatmin ediyor(du)
  9. Jeh0Ke

Başka kulaklıklarda yok. Bu kulaklıkta ise hangi program fark etmeksizin ne zaman mikrofon ile kulaklığı aynı anda kullanmya başlasam bu ses geliyor.
  10. Jeh0Ke

Hocami benim kullaklığın uygulamayla alakası yok çünkü masaüstünde dururken kulaklığı takınca bende o sesi duyorum. Sadece mikrofona giden bir ses değil yani. Elimdeki bütçeyle ya yaka mikrofonu-Ki hiç istemiyorum- yada bunu alabiliyorum. Alacağım sette bu sadece ikinci elden alıcağım. (Yine...
  11. Jeh0Ke

Merhaba, Discord üzerinden konuşurken ve anı amaçlı oyun videoları çekerken kullanıcağım bir mikrofon arıyordum. Kullaklık mikrofonumdan transistör sesine benzer garip sesler geliyor çünkü. BM800'ü gördüm araştırdım ama bu konulara hakim olmadığımdan kafam karman çorman oldu. Kimi diyor power...
Geri