Arama sonuçları: *

• Users: esady
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ajazz AK820 alınır mı?

Pro versiyonu var bende, memnunum. Düzü hakkında bilgim yok.
  2. E

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Hocam ilk arabam olacağı için bir yandan da ne kadar az parça olursa bakımı, öğrenmesi o kadar kolay olur düşüncesindeyim. O nedenle de acaba benzinli almak daha mantıklı olur gibime geliyor tabi ama parayı daha teslim almama var. Bakalım o zamanın şartları negetirecek, hangisini e-torq veya 1.6...
  3. E

Peki 1.6 e-torq ile multijet arasında tercihiniz nasıl olurdu? Bu iki motor ve şanzımanda ne gibi farklılıklar var acaba? Multijet için 2020, 21, 22 yıllarına ait araçlar var. E-troq içinse ilanlarda 2016, 17, 18 gördüm daha çok. Ayrıca Egea'nın paketleri arasındaki farklar nelerdir acaba...
  4. E

2. Ekran Olarak Kullanacağım Monitör Önerisi?

Kullanım senaryoma IPS panel daha çok uyuyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim.
  5. E

Egea benim de ilk aklıma gelen araç. 1.4'leri içn yağ yakıyor, bayılıyor diyorlar. 1.6 MJ veya 1.6 e-torq arasında gidip geliyorum egea için. Hocam dediğiniz gibi ne kadar çok ekstra parça eklenmesi o kadar masrafa müsait düçüncesindeyim ben de ancak bir otomatik-manuel ikileminde kaldım...
  6. E

x-tronic şanzımandan memnun musunuz? Genelde sevilmeyen bir şansıman diye hatırlıyorum, öyle okumuştum sanki diye kalmış aklımda
  7. E

Fuzul'den eylül başında 600.000 teslim alacağım. Şuan kenarda 100k birikmişim var ve eylüle kadar fuzul ödemesi haricinde birikim yapmaya devam edeceğim. Bu nedenle düşük bir meblağ girmiştim zaten. - İlk araba olacağı için aracı, kaput altını tanımam öğrenmem gerekiyor. İlk aşamada beni...
  8. E

Yardım 7 Bin TL'ye Kadar Mikrofon Önerisi Yardım Ederseniz Sevinirim

Bence sırf mikrofona o kadar vermenize gerek yok, siz bilirsiniz tabi yine de ama gayet memnunum bu mikrofondan. Kendi uygulaması üzerinden EQ ayarı yapıp gerekli efektleri açınca klavye, mouse, fan gibi arka kesisleri çok güzel temizliyor. HyperX Solocast 2
  9. E

IPS panel mi önerirsiniz VA mı, farkları nelerdir?
  10. E

Dikey de kullanırım yatay da diye düşünüyorum, o an kafama nasıl eserse. Ayrıca bir de daha küçük boyularda (13.3", 15.6", 16" vs) bir monitör daha alıp bunu iki ekran ortasında altta biraz daha kontrol paneli veya takvim-saat-todo widgetları olan bi dashboard gibi kullanma gibi bir düşüncem...
  11. E

Hocam ana monitör 27" olunca ikisini de yatay kullanacağım zaman arada boyut farkı olmaması için 27" olmasını istiyorum. 27" FHD aldığım zaman sanki pikseller çok belirgin olur gibime geliyor. Sıfır almayı tercih ederim açıkçası başkasının kullanışına tam güvenemediğim için :)
  12. E

Başka bir monitör kullanmadığım için daha önce ekran olarak, renk olarak iyi midir kötü müdür bilemiyorum ama herhangi bir ölü piksel, kronik başka bir arıza vs ile karşılaşmadım. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum monitörümü ve bu sorunsuzluktan memnunum şuana kadar.
  13. E

Ana Monitör : KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör Ana monitörüm bu şekilde, zamanında 11K'ya almıştım. Bu monitörün yanında 2. ekran olarak kullanacağım F/P bir mönitör öneriniz var mıdır? Yine 27" ve 2K olması daha mantıklı olur gibime geliyor, tavsiyelere açığım...
  14. E

EXPO aktif edince sistemim donuyor

Aynı sorun devam etmekte maalesef. Bilgisayarı 24 saat aranın ardından açtım, windows şifremi girdim, masaüstü geldi ve 3 4 saniye sonra tekrardan mavi ekran hatası aldım. Açıklama olarak MEMORY_MANAGEMENT tarzında bir şey yazıyordu.
  15. E

RAM'lerin slotlarını değiştirip kendim manuel 6000mhz yaptım. Hazır EXPO profillerini kullanmadım. Şuan için bir sıkınt yok. Bilgisayar açıldı ancak öncekilerde de bu şekilde oluyordu. 6000e çekip hemen ardından çalıştırdığım zaman sorun olmuyor ancak bilgisayar birkaç saat kapalı kalıp ondan...
  16. E

BIOS güncellemesi yaptım evet
  17. E

Bellek hızlarını fabrika çıkışı ayarında kullanıyorum şuan, fabrika ayarlarında kullanınca bir sorun yaşamıyorum. Hazır Expo profilleri yerine bellek hızlarını, voltajlarini kendim manuel olarak oynadım ancak sorun yine devam etti. 6000, 5600, 5200 dene deneye indim ancak hepsinde sorun...
  18. E

BIOS ayarlarından anakartta tanımlı olan "EXPO1", "EXPO2" ve "EXPO ..." 3 tane EXPO profili var, son profilin tam adını hatırlayamadım. Hangi profili denersem deneyeyim aktif ettiğim zaman sistemim donuyor. En son öyle bir hal aldı ki kapatmak istediğim zaman f10+enter yaptıktan sonra sistem...
  19. E

Öneri Sessiz, Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar şu klavye nasıldır sizce? https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-mekanik-klavye?fbclid=PAAaZrtP6T1uv8vs7g3393NdbCs7l12W_HuR8IDWCRYo_Ks3VOxaNeAgZaK9I_aem_Aa6BMs_7bL6Scqk62FP5j4VNB51L_iEDipNd9gDw6HOgSdCCUysjDoDYj2jM5WB9dA1Fsy4evZR5PihKIaDRguAH
  20. E

Öneri Sessiz, Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçem 3000 TL. Zaman zaman tabletime zaman zaman bilgisayarımda kullanacağım için birden fazla bağlantı türü özelliği olan, taşıması rahat, sessiz ve tok bir sesi olan (sanırım red ve Brown switchler aradığım özellikteymiş ama bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim), hem oyun...
Geri