Arama sonuçları: *

• Users: leadermuffin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Sistem Hakkında Yorumlarınız ve Kasa Tavsiyesi

Hocam evet fiyat performans olarak öyle ama dediğim gibi attığım sistemi peşin fiyatına taksitli alabiliyorum o yüzden rx tercih etmiyorum.
  2. L

Sistem Hakkında Yorumlarınız ve Kasa Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. 4060ti için pahalı olduğunun farkındayım ama peşin fiyatına taksitli olması bu sistemi almamdaki en büyük etken. 1-2 sene götürmesi benim için yeterli sonrasında yükseltmeler yapmaya başlayacam. Şuan kafamı kurcalayan tek soru kasa olarak...
  3. L

Banka temsilcisi ile sohbet temalı video

Hiçbir yerde yok video ve nerde ne zaman karşıma çıktığını da bilmiyorum bir defa izledim kayboldu sonra. dert oldu bana bulmam lazım
  4. L

Banka temsilcisi ile sohbet temalı video

Merhaba arkadaşlar bir videoyu arıyorum ama bir türlü bulamadım. Videoda bankaya borcu olan genci arayan banka temsilcisi gencin evinin önüne geliyor birlikte top oynuyorlar sonra oturup sohbet falan ediyorlar. Videodaki temsilciyi hamza ibaç ya da cihan albayrak diye hatırlıyorum ama yanlış...
  5. L

Intel ve Nvidia Sistem Tavsiyesi

tamamdır teşekkür ederim
  6. L

olabilir ama yukarıda da dediğim gibi amd alırsam içim rahat etmeyecek o yüzden intel düşünüyorum
  7. L

35 bin civarı
  8. L

DDR 5 ve daha yüksek vram li bir sistem önerebilir misin peki 8gb yeterli olmaz diye düşünüyorum
  9. L

teşekkürler kankam 1710974654 16 gb daha etkili olmaz mı uzun vadede. arkadaşlarım kullanıyor ordan biliyorum
  10. L

olabilir kankam ama soğudum bir defa amd den o yüzden intel olursa içim de rahat edecek
  11. L

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html#customizeProduct Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ? Alınmaz diyorsanız intel ve nvidia bir sistem önerir misiniz ? amd düşünmüyorum çevremdeki kullananlar hep sıkıntı yaşadı o yüzden...
Geri