Intel ve Nvidia Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
2

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ? Alınmaz diyorsanız intel ve nvidia bir sistem önerir misiniz ? amd düşünmüyorum çevremdeki kullananlar hep sıkıntı yaşadı o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.

Kanka amd kullananların sıkıntı yaşamasının sebebi onlar olabilir mi ? Benim de arkadaşlarım uzun yıllardır amd kullanıyorlar sıkıntı yaşamıyorlar ben de 5 yıldır amd kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Kanka amd kullananların sıkıntı yaşamasının sebebi onlar olabilir mi ? Benim de arkadaşlarım uzun yıllardır amd kullanıyorlar sıkıntı yaşamıyorlar ben de 5 yıldır amd kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
olabilir kankam ama soğudum bir defa amd den o yüzden intel olursa içim de rahat edecek

Anladım kanka ben amd tarafından anlıyorum o yüzden yardımcı olamıyacağım kb.

Anladım kanka ben amd tarafından anlıyorum o yüzden yardımcı olamıyacağım kb.
teşekkürler kankam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 gb daha etkili olmaz mı uzun vadede. arkadaşlarım kullanıyor ordan biliyorum

Kanka bütçeni belirtirsen öneri yapmaları daha rahat olur.

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ? Alınmaz diyorsanız intel ve nvidia bir sistem önerir misiniz ? amd düşünmüyorum çevremdeki kullananlar hep sıkıntı yaşadı o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.
Ekran kartı neyse de işlemcide AMD daha mantıqlı.

olabilir ama yukarıda da dediğim gibi amd alırsam içim rahat etmeyecek o yüzden intel düşünüyorum

https://www.gaming.gen.tr/urun/3599...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

İntelin devri bitti alınmaz artık

Geri