Arama sonuçları: *

• Users: oguzKrlk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. oguzKrlk

PC Açılırken Kendi Kendine Böyle Bir Uyarı Çıktı

Tamamdır umarım tekrar yaşanmaz Teşekkür ediyorum
  2. oguzKrlk

Bu durumlarda pek anlamadığım için foruma danıştım eğer bu kadar basit ise dert etmeye gerek yok teşekkür ederim
  3. oguzKrlk

Anladım yapay zeka mavi ekran verebilir demişti o yüzden sormuştum
  4. oguzKrlk

Bitirmesini bekledim %100 oldu ondan sonra bilgisayar açıldı şu an için bir sorun çıkarmadı ama 1788258856 Sordum ama birde foruma danışayım dedim
  5. oguzKrlk

Sürücüde VALORANT klipleri var 2020’den kalma 350 tane video clip var
  6. oguzKrlk

Benim C sürücüsü ssd her şey ona kayıtlı bu sorun çıkaran D sürücüsü hard disk ilk defa böyle bir sorun gördüm ama akşam önemli birileriyle VALORANT oynayacağım da akşam için bir sorun çıkartır mı ? Ya da söksek akşam böyle bir hata alır mıyım ?
  7. oguzKrlk

Valorant Yayında Düşük FPS

Peki eğer aynı RAM’den bir tane daha alırsam o zaman çözülür mü 1787745290 Tek kanal ayrıca yayın kapalıyken de aynı performansı alırım sizce ?
  8. oguzKrlk

Önceden 150-200 alıyordum rx570 vardı yayın kapalıyken farklı olur mu bilmem
  9. oguzKrlk

Herkese iyi günler yayın açarken VALORANT oyununda yaklaşık 90 ila 130 fps alıyorum yüksek ayarlarda düşük de falan hepsinde aynı sistem özelliklerim şöyle Gigabyte RTX 5060 Ryzen 5 5500 Corsair 1x16 ram 3200 yada 3000 mhz olması lazım
  10. oguzKrlk

Yayıncılığa Başlayacak Biri İçin Konu Önerisi

Asıl ben teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
  11. oguzKrlk

Teşekkür ederim zaten dürüstlüğü seviyorum ve ihtiyacım oluyor zaten anlamadığım hani yeni deneyeceğimi söylemiştim tabi dediğiniz düşününce mantıklı kalıyor zaten tecrübeli olduğunuz belli oluyor ama hani ben psikolojik anlamından bakıyordum hani tabii ne anlam ifade ediyor bilmiyorum insanlar...
  12. oguzKrlk

Onu ben de düşündüm bence çok mantıklı gibi teşekkür ederim
  13. oguzKrlk

Yani kral teşekkür ederim de yani yanlış anlama ama konuşmak için konuşulmuş gibi geldi
  14. oguzKrlk

Herkese merhaba yayın açmayı düşünüyorum konu olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum IRL düşünüyorum çevremdeki herkes tarzı şeylere çıkmak istemiyorlar bilgisayarda da yapmak istedim ama benim webcam sıkıntılı yeni bir tane almak istemiyorum. Konu olarak tıkandım kaldım ne yapacağım hiç bilmiyorum...
  15. oguzKrlk

iPhone 16 Webcam Yapmak Mantıklı mı ?

o zaman benim için sorun olabilir hocam teşekkür ederim sorduğum iyi oldu
  16. oguzKrlk

Yani şunu düşünüyorum artık tutar mıyım bilmiyorum ama hani olurda tutarsa birkaç aya kesmeyi planlıyorum ama bilmiyorum nasıl olacak 1787587538 Peki cihazda ısınma vesaire oluyor mu ?
  17. oguzKrlk

İphone 16 kullanıyorum telefonun webcam yapıldığını duydum ama telefonuna bir zarar verir mi ? Cihazın ömrünü kısaltır mı ? Emin olamadım yapay zeka da çok bir şey açıklamadı sizce kullanmalı mıyım ? Eğer kullanacaksam da hangi programlar güvenilir ve sorunsuz bir şekilde çalışır ?
  18. oguzKrlk

iPhone 16 Video Glitchlenmesi

Kardeşim telefonla video çekmiş iPhone 16 ile benim telefonumla videoda glitch olmuş fotoğrafı atıyorum anlık olup düzelmiş ama o videonun dosyası bozulmuş kamerası mı bozuk anlamadım ilk defa başıma geldi
  19. oguzKrlk

Bu Sisteme İşlemci Alırsam Kurtarır mı

Tamamdır hocam geldiği zaman en yakın zamanda onu da yaptıracağım teşekkür ederim 1787126080 Bunu ben de duymuştum bir kaç kişi daha söylemişti yüksekte oynuyorum ama hani ne yalan söyleyim 100 ile 130 140 fps arası birazcık düşük geldi gibi ama tam anladığım bir şey değilim bu konularda...
  20. oguzKrlk

Bu Sisteme İşlemci Alırsam Kurtarır mı

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum Umarım değiştirdiğimde fps oyunlarında performansım artacak
Geri