Arama sonuçları: *

1. S

Sapphire Pulse RX 7700 XT alınır mı?

Hocam ben olsam Sapphire almam ama ztn daha önce böyle "yanlış bilgi" adında uyarı yedim ısınır diomda yanlış bilgi hocam alın alin muq kart :L
  2. S

❌İndirim Bitti! Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse 14.598TL

Kime göre neye göre boş 1715829583 Bı bilgi sahibi değilzeniz gölge etme kardeşim 1715829729 Isınmayı göze aliosan neden olmasın:D
  3. S

Sapphire ekran kartlarının binlerce testi var hepsi de ortalamada ısınıyor en iyi üreticisi ayrıca Sapphire değil XFXtir hem bu firmanın kartları Sapphire e göre ısınmıyor bilip bilmeden kimlerin konuştuğunu anlıyoruz 1715828890 Brah en azından kışın kaloriferleri açmak zorunda kalmazsınız XD...
  4. S

🔥İndirim Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8.999₺

Kıyaslanamaz ztn 7700 le kiyaslarsin
  5. S

Birincisi Sapphire alınmaz bütün kartları ısınıyor ikincisi burdan değilde Trendyol fln alın üçüncüsü bunun yerine 7800 XT alabilirsiniz
  6. S

Yardım 🧊 İşlemcim Neden Buz Gibi? 🧊

Bu işlemciler normalde stokta ısınır ama kule tipi takmisin olabilir fakat sen bı Radeon software den bak bazı ayarları düzelt
  7. S

Sizce macunu fazla mı sürdüm?

Aynen 😂
  8. S

19.000 TL Sistem Önerisi

600W yeter aslında ama ilerde geliştireceksen iyi olmuş
  9. S

Sizce macunu fazla mı sürdüm?

Son akşam yemeği tablosu
  10. S

6000 TL'ye ekran kartı önerisi?

Hocam istersen rx 580 alabilirsin ikinci elden rx 6600 al dicem de pek güven olmuor ayrıca GTX 1650 alabilirsin ama mimarisi rtx 2060 mimarisinden olmalı onlarda 5k 8k bandında
  11. S

7800x3d 90 Derece / PC Kapanıyor

Hocam haklısın haklısında bu bazı yerler için zorunlu şimdi sen diosun ki benim işlemcim ısınıyor kule tipi var o zmn ya hava akışında bir sorun vardır yada sogutucunda macunuda unutmamak lazım internette tonla bilgi var evet ama bu sizin PC için ne kadar geçerli ayrıca kule tipi o kadar kötü...
  12. S

9k Ekran Kartı Önerisi

Rx 6600 den aşağı alma 8.5k ya bulursun ram de 8x2 al yada istersen 1x16 sana kalmış biraz aştı bütçeyi kusura bakma
  13. S

ekran kartı alıcam yardım edin

Uyuyor en düşük 1050 desteklior hatta seninkini destekler arkadaşımda vardı işlemcisi kötü diye RDR2 de işlemci darboğaz oluyordu
  14. S

ID-COOLING SE-224-XTS Alınır mı?

Uyuyor olması gerek RGB li alacaksan UV salınımına bı bak sonra parçalarında olur olmadık izler bırakır renksiz de alabilirsiniz şimdiden iyi geceler
  15. S

Attığın videoda bile adamın kasası açık derede ise uzay knk ben sana çözüm sunuyorum sen benle çelişkiye düşüyorsun kule tipi bir çözüm sıvı soğutma da ayrı bir çözüm şimdi sağda solda gördüğün testlerle ve başka sistemlerle kendi kurduğun PC yi karşılaştırman yanlış olur ayrıca termal macunun...
  16. S

Ömrü kısalmaz olur mu kısalır sen bir herhangi bir parçayı yüksek sıcaklık altında bırak yine ömrü kısalır kule tipi sogutucumu kontrol ettim sıkıntı yok diosan sıvı soğutma şart ha kule tipi sogutucunda bir sorun olduğunu düşünüyorsan belki dediğinde haklı olabilirsin ayrıca bu tip işlemcilerde...
  17. S

Sistem nasıl olmuş ?

7800 XT alabilirdin hem daha ucuz ve işlemciyle uyumlu marka :D
  18. S

Galax RTX 4060 Ti elimde patladı

4070 ve 4080 altı alırsan ray tracing düzgün çalışamayabilir rx 6600 XT ni alsaydın keşke daha ucuza gelirdi
  19. S

Hocam sen diosun 5600x e sıvı soğutma takılmalı diyen birçok insan taniom buna gerekmezse böyle 90 derecelere çıkar sıvı soğutma şart sen nie gereksiz yere ömrü kisaltasin ki
Geri