Neler Yeni

Sizce macunu fazla mı sürdüm?

ThE LoSt

80+ Gold
Soğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
Biraz fazla olmuş komple temizleyip alttaki görseldekinden yola çıkarak daha küçük bir x işareti yapmanız yeterli olacaktır.
1714809393944.png

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Soğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
knkm o macun çok fazla mercimek tanesş kadar vey abir tık fazla olsa sorun olmaz ama bu çok fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz fazla olmuş komple temizleyip alttaki görseldekinden yola çıkarak daha küçük bir x işareti yapmanız yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
knkm ben ortadaki gibi yapıyorum ve işlemcinin tüm yüzeyine dağılıyorhiç bir sorun olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cave Johnson
En basit şekilde Mr. Yeester'ın videolarına bakabilirsiniz. Macun çok olmuş. En doğru şekilde sürmek için yayabilirsiniz macundan macuna değişiyor yoğunluk.

ruaF1912

80+ Bronze
Fazla az kaçar o macun sürümüne, termal macun ince bir tabaka halinde ister X şeklinde ister nokta(dot) şeklinde sürebilirsiniz, termal macun ısı iletimini sağladığından dolayı, oranı iyi tutturmanız lazım. leblebi tanesi kadar yeterli olur.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,069
İsim
Mehmet Aslan

mangaoku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Manga Oku
Fazla olmuş, ince bir zar gibi sürmek en iyisi.

Top Bottom