Neler Yeni

İlk kez sürdüm termal macun yeterli mi?

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam ilk kez sürdüm berbat oldu ya bi tane çatal gibi aparat göndermişler cam gibi şey olsa x çizicem sonra bastırıcam üsten olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

vardı ben sildim
Ben sıfır fanın altında hazır sürülmüş olanı kastettim.

Bünyamina

80+ Platinum
Benimkide intel 12.nesil stok fan önceden vardı az bişey sistemi sıfır aldım zaten şimdi sürmeme gerek var mı ona göre sürücem
Ne kadar sürülü işlemci yarı fan yarı oradan bulaşmış böyle yapma hazır açmışsın macunu. Sen işlemciyi macunla inceden düzle ama çok ince değil kalında değil anlarsın ya.

Macun thermal grizzy veya cooler master galiba biraz cimrilik olmuş
Stok fan var ona süriyim mi önceden az vardı sildim

Ne kadar sürülü işlemci yarı fan yarı oradan bulaşmış böyle yapma hazır açmışsın macunu. Sen işlemciyi macunla inceden düzle ama çok ince değil kalında değil anlarsın ya.
işlemcide önceden vardı sildim stok fanıda sildim yeniden uyguladım işlemciye stok fana ne kadar süriyim onu soruyorum

Bünyamina

80+ Platinum
Stok fan var ona süriyim mi önceden az vardı sildim

işlemcide önceden vardı sildim stok fanıda sildim yeniden uyguladım işlemciye stok fana ne kadar süriyim onu soruyorum
Stok fana sürme. İşlemciye güzelinden sür bu kadar. İşlemcide olan adam ortalamış ayarlanmış fabrikada öyle olduğu için fana yapılıyor. Sen cetvelle onun oranını mı ölçeceksin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,851
Üyeler
164,209
Son üye
Talatt
Top Bottom