Kurumuş termal macun sürsem bir şey olur mu?

Gerkw yok hocam tak soğutucuyu güzelce dene göreceksin zaten he gerçekten islemci anormal şekilde ısınırsa zaten kendisini kapatır artık işlemci bozulmaları gibi olaylar yok öyle bi durumda tekrar arar durumu bildirirsin
Soğutucunun fan ayarlarını nasıl yaptın biosdan mı?

Gerkw yok hocam tak soğutucuyu güzelce dene göreceksin zaten he gerçekten islemci anormal şekilde ısınırsa zaten kendisini kapatır artık işlemci bozulmaları gibi olaylar yok öyle bi durumda tekrar arar durumu bildirirsin
ben birkaç hafta i7 7700'ü soğutucu işlemciye temas etmediği halde kullandım, hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı

ben birkaç hafta i7 7700'ü soğutucu işlemciye temas etmediği halde kullandım, hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
Ben şahsen elimle veya bi kartla bile yaymadım sakiz gibi olmasina rağmen ortaya nokta kadar koydum kapadım wıfır sıkıntı şuan

yaw usta psudan fena cızırtı sesi geliyor yüksek grafikli oyunlara girince. stok soğutucu varken olmuyordu böyle

Tf7 kıvamı böyle sakız gibi, bende 7500f, 5600 kullanmıştım 67dereceler geçmiyordu ısı
Ben 5 noktadan yukarı , orta, aşağı şeklinde boncuk kadar sıkıp soğutucu vidalar eşit sıkıp bıraktım

Knk psu değild ebelki ekran akrtı coil whine sesi olabilir o stok soğutucu varken işlemci termal kısıtlıyosa kendini ekran akrtını tma yuke sokamamıştır şuan işlemci soguk çalıştığından termal kısıtlama yaşamıyodur tam performansta çalıyodur ekran kartın belki bu yüzden olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri