Termal macun işlemcinin kenarlarına sıçradı bir şey olur mu?

1VipeR

80+
Reaksiyon skoru
6
Saygıdeğer arkadaşlarım işlemci üzerindeki termal macunu temizlerken işaretlemiş olduğum alana termal macun kaçtı bir problem olur mu acaba
IMG_4991.jpeg

Termal macun iletken değilse bir şey olmuyor diye biliyorum. Zaten o açıktaki komponentlerin üzerinde de saydam plastik kaplama gibi bir şey var sanırım bu gibi durumları önlemek için.

Termal macun iletken değilse bir şey olmuyor diye biliyorum. Zaten o açıktaki komponentlerin üzerinde de saydam plastik kaplama gibi bir şey var sanırım bu gibi durumları önlemek için.
Zaten macun akan yerin altında silikon gibi bir şey var ben konu hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım için tedirgin oldum

Zaten macun akan yerin altında silikon gibi bir şey var ben konu hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım için tedirgin oldum
Termal Macun markana bak bence. Macun iletken değilse bir şey olmaz. İletkense alabildiğini alır üzerini alkolle temizlersin bir şey olmaz bence

Bir şey olmaz. İçin rahat etmiyorsa peçeteyle silmeye çalışabilirsin.

Bir şey olmaz. İçin rahat etmiyorsa peçeteyle silmeye çalışabilirsin.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal Macun markana bak bence. Macun iletken değilse bir şey olmaz. İletkense alabildiğini alır üzerini alkolle temizlersin bir şey olmaz bence
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
bişe olmaz takma kafaya. sıvı metal hariç macunların hiçbiri iletken değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri