Arama sonuçları: *

• Users: thegreendawg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Bu 2. El Laptoplardan Hangisi Alınır

sifir masaustude sikintili psu bozuk gelebilir bence ps5 e don
  2. T

Yardım 5070 Ti Laptop Onerisi

hocam ben siparisimi gectim https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-c1-amd-ryzen-9-9955hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-16-qhd-ips-300hz-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008OZ2LU?magaza=GarajOnline umarim memnun kalirim.. tesekkurler fikirlerin icin
  3. T

......s
  4. T

biraz daha arastirma yaptim tongfang tarafindan uretilmis bir modelmis ve isi yonetimi yapilabiliyormus rahatlikla (watt limiti belirleyerek vs) biraz daha guvenilir gelmeye basladi 1782563337...
  5. T

bu sanirim game garajin aynisi degilmi ?
  6. T

o modelin 18 inc olmasi direkt alinamaz yapiyor benim icin zaten hayirli olsun bu arada
  7. T

predatorun ici olmasi gerektigi gibi aslinda ama islemciden dolayi fazla isiniyor. 65W da veridgi performansi ryzen 55w da veriyor mesela. gg nin icini biliyosundur sadece 2 tane bakir boru var(daha genis olduklarinin farkindayim) ama total 180w kapasite sunmasi bunu sunarkende isiniyor olmasi...
  8. T

ekran olarak ram olarak bu acer daha iyide bununda islemcisi gg den daha kotu ve daha verimsiz o sebeple bu modelde cok isiniyor. Ayriyetten linux distrolarinda asiri problem cikaran bir laptopmis. Benim GG ile olan sorunum sogutma blogundan kaynakli, sogutma blogu cidden cok demode ve bunada 2...
  9. T

gamegarajinda sogutma blogu hic hosuma gitmedi cok basit kaliyor ve yeterli sogutmayi saglayamiyor gibi gozukuyor ekran kartinin 87 derecelerde gezdigini soyleyen kullanici yorumlari gordum ayriyetten genel kalitesi de kotu olarak yorumladim kalvye rgb lerinde buyuk gecikme var
  10. T

bu iki acer urunu ramleri ve ekran karti tgp lerinin az oldugu icin sevmedim. Ayriyetten islemcileride gucsuz kaliyor
  11. T

merhabalar 5070 ti li saglam bir laptop ariyorum 100 bin tl yi gecmemesi lazim piyasada game garaj modeller disinda baska mantikli bir model bulamadim sizin bildiginiz modeller varsa atabilir misiniz ? eger yoksa yeni modellerin gelmesini beklemek mantikli mi pesin fiyatina 9 taksitle alacagim...
  12. T

45000 Lira Bütçe ile Laptop Önerisi

ikinci el dusunurseniz elimde bir cihaz var bu fiyata
  13. T

12 VRAM + 16 Ram mi Yoksa 8 VRAM + 32 Ram mi (5070 Laptop)

o acer modeli serin calismiyor hocam baya sicak calisiyor gg den bile daha fazla throttle yiyor ve daha sicak calisiyor. GG en azindan 55w cpu gucunde 90 derecede kalabiliyor attigin acer yapamiyor bunu
  14. T

hangisi hocam vlala bende almayi dusunuyorum varsa daha kalitelisi nolur at 1782508182 bunun islemci kotu sicakliklari cok kotu ya arastirdim bende alicak cihaz ariyorum 100k civarina. zaten 112k fazla kaliyor yoksa 115k ya 9955hx3d li versiyonunu almayi dusunuyodum gamegaraj in.
  15. T

12gb vram olani al ama sunuda soyleyeyim. ortada bu laptopin varliginin gercegi var...
  16. T

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

icradan once mail atman lazim vatana yazili olmayan sozel seyler gerceklesmemis seyler. savunmalarina thh karari uzerinden 15 gun gecmemesine veya senin onlara olarak ulasip bu karari gostermedigini hak talep etmedigini soylerlerse haksiz cikabilirsin. telefondaki konusmalar yasanmamis sayilir...
  17. T

Aliexpresten Alacağım Ürün Gelirmi

Bu ürün adresinize gönderilemiyor. Başka bir ürün veya adres seçin. bu cikmiyor mu sende siparis etmeye bile calisamaman lazim turkiyeye
  18. T

Öneri Bu Laptop Alinir mi ? 90k Acer Nitro

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-18-ai-an18-61-amd-ryzen-ai-7-350-16gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-18-180hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qydey-002-p-HBCV0000BVKE64?magaza=YALI%20TECH&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:shop.op:purchase.cid:22889956749&utm_conten...
  19. T

Laptoplarda 8 GB VRAM Sorunsalı

icten bir sekilde okudugunu anladigini sanmiyorum
  20. T

Laptoplarda 8 GB VRAM Sorunsalı

1080p de 5060 laptopin 8gb vramden fazlasini verdiginde daha yuksek perf verebilecegi bir senaryo ile karsi karsiya gelecegimizi sanmiyorum belki daha yuksek vram olsa 12-20 fps verecegi oyunda 3-4fps alir onun disinda daha yuksek vram olsa 30+ alacagi bir oyunda vram kisitindan dolayi 3-4 fps...
Geri