Arama sonuçları: *

• Users: JohanArven
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Ekran açıkken renkli ekranlarda bir problem yok hocam ama siyah ekrandayken çok göze batıyor
  2. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Normalde yoktu hocam beyaz noktaları temizledikten sonra oldu. İçinden çıkan asusun siya beziyle sildim ve dağıldı
  3. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Küçük beyaz noktaları kutudan çıkan beziyle sildikten sonra oldu distile suyla sildim biraz daha iyi duruma geldi ama siyah ekranda çok net belli oluyor
  4. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Eğer yardımcı olabilirsen çok iyi olur bilgisayarı açasım gelmiyor
  5. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Evet eminim çünkü distile su ile sildim biraz geçti ama siyah ekranda gözüme çarpıyor takıntı haline geldi
  6. JohanArven

Oled monitördeki lekeler

Merhaba arkadaşlar Asus PG27UCDGM oled monitörümün ekranında lekeler oldu kutu içinden çıkan bez ile sildim ama leker geçmedi. Distile suyla sildim biraz geçti ama ekranda yeşil lekeler görünüyor hala bunu nasıl temizleyebilirim garantiye göndersem sorun yaşar mıyım?
  7. JohanArven

1000 mbps turknet internet sağlayıcısından 94 mbps alıyorum sorun nedir?

modem aç kapattan kaynaklı olacağını sanmıyorum ama denedim sorun bilgisayarda gibi duruyor. ağ ayarlarında yazan şu şekilde Bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 100/100 (Mbps) Bağlantı yerel IPv6 adresi: fe80::a7fc:f680:e5a8:ad3e%14 IPv4 adresi: 192.168.1.213 IPv4 DNS sunucuları...
  8. JohanArven

1000 mbps turknet internet sağlayıcısından 94 mbps alıyorum sorun nedir?

Merhaba arkadaşlar turknetten 1000 mbps gigafiber internet kullanıyorum internet hızım düne kadar 940 mbps'lerde iken bugün 94 mbps alıyorum. telefondan wifi olarak bağlandığım zaman yine 300'leri görürken bilgisayarda cat6 kablo ile 94 mbps download ve uploadı geçemiyorum. konu ile ilgili...
Geri