Arama sonuçları: *

• Users: Reload
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Reload

Riotta oyunları güncellemiyor ve girmiyor.

bi deniyim
  2. Reload

nereden ve dns ne
  3. Reload

Riot clientte oyunlarda güncelleştir simgesi var basıyorum hazırlanıyor diyor sonra kısa bi süre sonra iptal oluyor oyunu aç diyorum oyunu da açmıyor pc yeniden başlattım olmadı uygulamayı sistem tepsisinden de görev yöneticisinden de kapattım yine olmadı ne yapmam gerekiyor yaşayan çözüm...
  4. Reload

4000tl kablosuz kulaklık onerısı

stok gelince al geç
  5. Reload

Öneri F/P Hoparlör (soundbar) Önerisi Lazım!

2. elden 2 artı 1 hoparlör falan bakabilirsin aslında creative logitech 2+1 basslı bir şey daha güzel olabilir 1000 tl civarında satılıyorlar
  6. Reload

Wireless kulaklık önerisi

yok zarlık değil kaliteli kulaklık atknın kulaklıkları
  7. Reload

güzel diye duydum ama aceleniz yoksa siz atk n9 pro modelini alın pişman olmazsınız 1774546647 biraz sabredip kaliteli bir şey almanızı tavsiye ederim 1774546658 birikim yapın yani
  8. Reload

fuxi h7 malzeme kalitesi olarak zayıf biraz ses kalitesi çok iyi diyebilirim ama maks düzey az geliyor ama bana yetiyordu kırıldı bendeki ss arctis nova 7x aldım ses kalitesinde bi fark hissedemedim cidden ama tavsiye olarak yine bütçeyi biraz arttırırsan atk n9 var...
  9. Reload

Çözüldü✓ Havit fuxi f3 ses gelmiyor

açma kpaama tuşuna 2 kere basacaksın
  10. Reload

Uyku modunda indirme hızı düşer mi

duruyor diye biliyorum ben ama uyku moduna almayı devre dışı bırak ekranı kapatsın ama uykuya girmesin o şekilde indir
  11. Reload

Radmin veya hamachi ile minecraft online nasıl oynanır?

Açılan daha önceki konular çok eskiydi o yüzden yeni Bi konu açıp beni bilgilendirmenizi rica ederim. Öncelikle bilgisayarımda hamachi ile radmin ikisi de kurulu daha radmin ile denemedim yalnız hamachi ile denediğim yöntemleri anlatayım nerede yanlış yaptığımı söyleyip doğrusu için yardımcı...
  12. Reload

Farklı ağlar kullanıp aynı ağdaymış gibi görünebilir miyiz

minecraft oynamak istiyoruz pc üzerinden farklı ağlara bağlıyız ama bunu aynı ağlara bağlıymışız gibi göstermek mümkün mü
  13. Reload

20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Aman aman bana o kadar güç lazım değil bana yine en mantıklı olan pro model gibi ne dersiniz ?
  14. Reload

Peki bu vd4 modelleri için stant almak gerekiyor mu yoksa onlar da sıkıştırmalı mı eğer stand gerekiyorsa ne kadar kaliteli de olsa standa para vermek istemediğimden hiç göz bile atmayacağım ama sırf pedallardan dolayı ultra modeline bakılabilir ama ona da 3. Pedal gerekiyor Ayriyeten vites...
  15. Reload

v10 pro nun pedalları vd4 den çok mu dandik kalıyor aralarında eğer denildiği gibiyse taksit kısmında 7 bin tl fiyat farkı bulunuyor ayriyeten birde 3ç pedal alınacak baya masraflı duruyor fiyat farkına değer mi ayriyeten 10 pro ve ultra modelleri arasındaki fiyat farkına değecek bi fark da var...
  16. Reload

şu ürün kaşıma çıktı yine pxn modelinin ama vitesi pedalları vs de içinde bulunuyormuş kutunun ayrı bi masrafı da yok peşin fiyatına da 9 taksit imkanı sunuyor ne dersiniz bu ürün hakkında birde px4 ne konuda daha iyi mesela v10 pro modelinden neden daha uygun...
  17. Reload

Ben yazdım biraz araştırdım ama pek anlayamadığım için ayrı Bi konu açtım birde açılan konular arasında zaman farkı olduğu için öneriler de değişebilir diye düşünüyorum
  18. Reload

Görmemiştim kusura bakmayın 🙏 1767639523 Ayriyeten rahatsız pek etmek de istemiyorum ama 2 pedal ve 3 pedal versiyonları var 3 ürün 2 pedal ben vites ile kullanmak istiyorum sadece 3 pedallı versiyonu mu takip etmem gerekiyor?
  19. Reload

Peki öneriniz var mı bende g29 için sizin dediğiniz tarzda şeyler duydum eski olduğu için kronikleri bulunuyor arıza çıkarıyor çok gürültülü tarzında aklımda g29 vardı biraz araştırdım güzel şeyler duymadığım için birde foruma danışmak istedim
  20. Reload

Hani kendimi zorlarsam belki 20 bin tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum direksiyon oyuncak gibi olmasın istiyorum boyut olarak biraz gerçek bi araba direksiyonuna yakın bi boyutu olsun isterim al eğlenceli alma diye de tavisyelere açığım çok aşırı kaliteli olsun da demiyorum en fiyatına göre...
Geri