Arama sonuçları: *

1. BENBİLGECANDEDE

Toplumda herkes kahraman olmuş

Mesela 2 li bi tartışmada yada başka bi olayda hemen gözünde bi gariban gördümü birini kollama bi kadın erkek bi yaşlı vesaire vesaire yani tamam birini korursun kollarsın yardım edersinde o kişide senin bi yakının olur başı nasıl belaya girmiyor araya gitmiyorlar bu kadar araya girerek onuda...
  2. BENBİLGECANDEDE

18 yaşdan sonra boy uzarmı?

Neyi bücür lan ülkenin erkekte boy ortalaması 1.76 1.86 olsa koskoca 10 cm üstüne çıkmış baya uzun bile ironide olsa yeri var zamanı var herşeyin adama yetmemiş gibi kalkıp röntgen çektirip ta baya kısaymış gibi buraya bide konu açmış zaten ciddiye alıp hiçte gereksiz psikolojiside bozulabilir...
  3. BENBİLGECANDEDE

4 Yaşındaki Kızımla Bilgisayardan Oynayabileceğim Oyun.

Outlast 1770556634 1 2 fena sarar
  4. BENBİLGECANDEDE

Herkesin elinde cins köpek

Öyle erkek köpekler çok var hele sahipleri kadınsa azgınlık döneminde tam dayamaya çalışıyolar
  5. BENBİLGECANDEDE

Tabi aşıya bende karşı değilim her köpek aşı olsa çok iyi olurda sadece demek istedim yani hani o hassas ev köpeklerine göre lazımlılığı çok çok az bağışıklıkları baya gelişkin gerçi ömür olarakta dersen en uzunda sokak köpekleri yaşıyo benim bildim 15 16 yıl 1770488134 Bile yaşayanları var...
  6. BENBİLGECANDEDE

Tamamda işte bağışıklıkları gelişkin olduğu için onlarda kolay kolay hastalanmıyorki, bana sana bulaştırsın bu zamana kadar bütün günde sokak köpeklerini severim bisorun yaşamadım
  7. BENBİLGECANDEDE

Süs köpekleri için banada öyle geliyor ilgi olarakta herşeyleri el bebek gül bebek lazımda örnek bi pitbull vb gibi vahşi köpeklere işlemez bence😄 yada sahipsiz sokak köpekleri işte sokaklar köpek kaynıyor bütün gün dışarıdalar 50 tane mikrobun içinde ama bağışıklıkları çok gelişkin işte
  8. BENBİLGECANDEDE

Valla o aşı maşı durumlarını masraflarını hiç bilmiyorum yaptırmasak nolur acaba peder diyo eskiden ne varsa bi tas yemeğini koyuyodun bide su köpek yiyodu böyle özel mamalar aşı maşılarda yoktu şimdi herşeyleriyle biz insanlardan iyi bakılıyolar ama ilgi tabi lazım uğraşmak lazıms hayvanla
  9. BENBİLGECANDEDE

İnternette falan heryerde dolu ilanları var büyük büyük paralar bu millet yemiyor içmiyor parayı köpeğemi basıyor yada ucuzmu ben bilmiyom öyleyse benimde bi tane olsun ama sahiplenme falan beleş olmadına adım gibi eminim sahiplenme olsada sahiplenme adı altında sahiplenme ücretiyle satıyolar
  10. BENBİLGECANDEDE

Babanız Annenizi Aldatsa Ne Yapardınız

Valla bende ağız burun fena döverdim hadi karına acımıyosun çocuğuna çocuklarınadamı acımıyorsun böyle olaylarda çok oluyor ne karaktersiz adamlar var gerçi kadınlarda çok yapıyor
  11. BENBİLGECANDEDE

Sizce bu çocuk nasıl bi tip

Nasıl yani öyle kimseye bi menfaati yardımı hiçşeyide yok söylemişimde ciddili korkuyolar
  12. BENBİLGECANDEDE

Bu sene zaten bakıyorum diğerleride bakıyor ders ayrı bi konu bu ayrı bi konu hocam boş iş değil biraz kafanda canlandır böyle bi adam bütün gün milleti rahatsız ediyo bi ağalık otorite kurmuş korkutmuş
  13. BENBİLGECANDEDE

Evet hocam
  14. BENBİLGECANDEDE

Tabi kimse bendende korksun etsin anlamında asla yazmadımda bundan neden bu kadar korkuyolar
  15. BENBİLGECANDEDE

Arkadaşlar belki biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim bizim sınıfta bi çocuk var bi eli sakat geçen sene ben bunu dövmüştüm gözü falan mosmor 2 hafta mahkemeye falan vermişti beni olay büyümüştü hatta falan neyse millet baya linçlemiştide belki sizde linçliyceniz zaten ama tabi herkes...
  16. BENBİLGECANDEDE

Çok Mutlu Oldum......

Tunçu dövdürdü küçücük çocuğu kaçırdı anasını babasını rıza baba vs tüm ekibi paniğe günlerce deprestyona soktu hatta babasınıda kaçırdı kolundan asmışlardı falan diye hatırlıyorum çocuğunu kurtarmak içinde girdiği çatışmadada kolundan kurşunda yemişti israil filistine bu kadar çektirmedi ölsün...
  17. BENBİLGECANDEDE

Gece evde dolaşırken bile gözlerim görmüyor ışık açmam gerekiyor

Bende çok yaşlandım dahada beter valla evlat takma
  18. BENBİLGECANDEDE

Hayatımda tavsiye verirmisiniz

Hocam tavsiyede istiyonda buranın genellemesi 19danda küçüktür genel olarak zaten liseliler 15 16 17 18
  19. BENBİLGECANDEDE

Bu kızla nasıl konuşcam

Cinsellik nerde sokmuşum sadece onu göster gecenin bu tartışmada kazananı sonuna kadar sensin
  20. BENBİLGECANDEDE

Bu kızla nasıl konuşcam

Öncelikle bi sakin ol dediklerimde harfi harfine doğru çıkmış bu kadar kudurduysan edemişlerya reddedilirsen bir şey kaybetmezsin falan ig vsden kastım yani açıkçası detay işte hiçbialakan yok sadece igde değil kaça gittiği şubesi neyse e tamam arkadaş olarakta görmiycen haklıysam ne olarak...
Geri