Arama sonuçları: *

• Users: SB21
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Kış indirimlerinde 30-35k arası laptop önerisi

Merhabalar malum kış indirimleri var hem oyun oynayabileceğim hemde yazılım geliştirirken bana sıkıntı çıkarmayacak 30-35k arası laptop önerilerinizi bekliyorum.
  2. S

Radyoloji sonucum hakkında yardım

Merhabalar daha öncesi beynimde pineal kist saptanmıştı 5mm'lik yeni sonucumda ise bunu göremedim bu kistin gittiğine mi işaret yoksa farklı testle mi öğreniliyor sonucumu buraya bırakıyorum Bulgular : BEYIN MRG INCELEMESI +CDorduncu ventrikul normal buyukluk ve konfigurasyondadir. Bazal...
  3. S

1500 Tl'ye Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Merhabalar 1500 tl'ye günlük kullanım için kulak üstü kulaklık arıyorum
  4. S

MR sonucundan anlayan var mı?

teşekkür ederim ☺️
  5. S

merhabalar mr sonuçlarına bakarken bunuda gözden kaçırmışım eğer imkanınız varsa bunuda açıklar mısınız? Servikal lordoz duzlesmistir. Kranioservikal bileske olusumlari normaldir.Vertebra korpus yukseklikleri ve sinyal yogunluklari normaldir.Tum duzeylerde intervertebral disk yukseklik ve...
  6. S

Teşekkür ederim inşallah çok sıkıntı yoktur.
  7. S

Merhabalar mr sonuçlarımda bunlar yazıyor ve bunlar nedir bilen biri söylerse sevinirim. Lomber lordoz egimi belirgindir. Disklerde T2 sekanslarda dejeneratif sinyal intensite kaybi izlenmektedir. L3-4 duzeyinde diffuz bulging izlendi. L4-5 duzeyinde diffuz bulging izlendi. Tekal keseye...
Geri